Άγριες Μέλισσες: Ξανά μαζί Δούκας και Μυρσίνη στο αφιέρωμα της αγαπημένης σειράς

Το ζευγάρι που αγαπήθηκε όσο λίγα ανακρίθηκε από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ξανά μαζί Δούκας και Μυρσίνη στο αφιέρωμα της αγαπημένης σειράς

Μετά το φινάλε των «Άγριων Μελισσών» ο Ant1 φρόντισε να παρουσιάσει χθες 10/7 το αφιέρωμα «Τελευταίο Πέταγμα» προκειμένου να τιμήσει ηθοποιούς και συντελεστές, με αποκαλύψεις, συνεντεύξεις και άγνωστα παρασκήνια της αγαπημένης σειράς. Από την ανακριτική καρέκλα της συντονίστριας Ζέτας Μακρυπούλια δε θα μπορούσαν να λείπουν και το αγαπημένο ζευγάρι Μυρσίνη και Δούκας που υποδύθηκαν η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Λεωνίδας Κακούρης.

Είχε προηγηθεί και η τριάδα των Βασίλη Μπισμπίκη, Γιάννη Στάνκογλου και Αιμίλιου Χειλάκη που σημάδεψαν τη σειρά ο καθένας μέσα από το ρόλο του, οι οποίοι αποκάλυψαν στην Ζέτα ποιους γυναικείους ρόλους θα ήθελαν να υποδυθούν αν δεν έπαιζαν τον Βόσκαρη, τον Ακύλα και τον Κυπραίο.

Η επανένωση Δούκα και Μυρσίνης στο αφιέρωμα το «Τελευταίο Πέταγμα»

Στο χθεσινό λοιπόν αφιέρωμα της Κυριακής 10/7 είδαμε συνετεύξεις, δηλώσεις, άγνωστα πλάνα, ωστόσο ξεχώρισε και η επανένωση του αγαπημένου ζευγαριού, αφού και στο τελευταίο επεισόδιο ο Δούκας έχασε την ζωή του προσπαθώντας να σώσει την Λενιώ και τον μωρό της από τον Ακύλα και η Μυρσίνη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό.

Μακρυπούλια και Αρναούτογλου έστησαν επικό σκηνικό στον Εκατομμυριούχο για τις Άγριες Μέλισσες

Η Ζέτα Μακρυπούλια έστησε και ένα τρομερό σκηνικό στο πλατό του «Εκατομμυριούχου» με την αμέριστη βοήθεια του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Ant1 είχε φροντίσει να προετοιμάσει καλά το έδαφος για να απογειώσει την τηλεθέαση αυτού του αφιερώματος, γνωρίζοντας καλά την αδυναμία που έχει το κοινό στη σειρά. Κυκλοφόρησε μέρες πριν το φινάλε ανακοίνωση σχετικά με το περιεχόμενό του και φυσικά το τρέιλερ με τη μοναδική Ζέτα Μακρυπούλια που έντυσε το αφιέρωμα με τις περιγραφές και τον συντονισμό της.

Από τις εκπλήξεις της χθεσινής εκπομπής, ήταν ένα μίνι επεισόδιο από τον Εκατομμυριούχο. Βασικά μία ερώτηση που τέθηκε στην παίκτρια, Ζέτα Μακρυπούλια για το πόσα χαστούκια δόθηκαν συνολικά τα 3 χρόνια της σειράς. Τελική απάντηση δεν δόθηκε, αλλά το απόσπασμα ήταν σίγουρα πρωτότυπο και επικό.