Πόζαρε με θέα που "κόβει" την ανάσα στην Μύκονο - Σούσουρο με την ανάρτηση του Δημήτρη Σχοινά

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πόζαρε με θέα που

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστή η είδηση πως ο Δημήτρης Σχοινάς αλλά και η μητέρα του, Καίτη Γαρμπή ακύρωσαν μια προγραμματισμένη συναυλία τους καθώς διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Η συγκεκριμένη περιπέτεια ανήκει πλέον στο παρελθόν μιας και κανένας από τους δυο δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Μάλιστα, ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Με αφορμή λοιπόν τις υψηλές θερμοκρασίες δεν δίστασε να ταξιδέψει μέχρι την Μύκονο.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση με φόντο την θάλασσα όπου στην λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα από Μύκονοοοοο!!!».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σχοινά

«Έχει τα καλύτερα...» - Τους άφησε όλους ''κάγκελο'' η Γαρμπή με όσα είπε για τον γιο της

H Καίτη Γαρμπή ήταν ένα από τα πολλά ονόματα καλλιτεχνών, που βρέθηκαν στην απονομή βραβείων mad, και στη συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ''Ελένη'', τις οποίες παρακολουθήσαμε την Πέμπτη 23/6.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ των ανέφερε μίλησε και για τον αγαπημένο της γιο τον Δημήτρη, ο οποίος έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο, όπου ανήκουν και υπηρετούν όλα αυτά τα χρόνια οι γονείς του. Η Καίτη, που έχει μια πολύ τρυφερή και ιδιαίτερη σχέση με το παιδί της, του ευχήθηκε η πορεία του να είναι πιο λαμπρή και από των γονιών του.

«Είμαι περήφανη για τον Δημήτρη γιατί ο κόσμος τον υποδέχεται ζεστά και εκείνος είναι όλο και καλύτερος. Είναι ένα παιδί συναισθηματικό, το έχει η οικογένεια αυτό. Έχει τα καλύτερα στοιχεία από μέσα μας και μακάρι να γίνει καλύτερος από μας».