Σοφία Μαριόλα: Με αστραφτερό φούξια μπικίνι μοιράστηκε τις πρώτες καλοκαιρινές της βουτιές

Χωρίς αμφιβολία ''έκλεψε'' τις εντυπώσεις

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοφία Μαριόλα: Με αστραφτερό φούξια μπικίνι μοιράστηκε τις πρώτες καλοκαιρινές της βουτιές

Η σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου, Σοφία Μαριόλα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπό της από τις βουτιές που απόλαυσε στην παραλία, φορώντας ένα άκρως...αστραφτερό μαγιό με φούξια πούλιες. Τον σύζυγό της δεν τον είδαμε στα stories ωστόσο είναι σίγουρο ότι παραμένουν άκρως ερωτευμένοι και δεν κρύβουν τον έρωτά τους, τροφοδοτώντας συνεχώς τους followers τους με τις προσωπικές τους στιγμές.

Πριν από λίγες εβδομάδες μάλιστα είχαν επέτειο γάμου την οποία γιόρτασαν με ένα ρομαντικό ταξίδι στην πόλη του φωτός, το Παρίσι. Από εκεί μοιράστηκαν τα τρυφερά τους στιγμιότυπα, από τις πιο όμορφες στιγμές τους στην γαλλική πρωτεύουσα στα οποία ο Τζώρτζογλου κυριολεκτικά δεν την άφηνε από την αγκαλιά του.

Η φωτογραφία της Μαριόλα από την παραλία με το μπικίνι με πούλιες

Την ''πούλια και τον αυγερινό'' φόρεσε η Σοφία Μαριόλα για να βγει στην παραλία και έδειχνε άκρως εντυπωσιακή με το φούξια μπικίνι της με τις πούλιες και το ασορτί κραγιόν. Καλημέρισε τους followers της και το σώμα της έδειχνε άκρως εντυπωσιακό.

Η εξομολόγηση της για τη γνωριμία τους με τον Τζώρτζογλου

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» και τον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν είχε μιλήσει πριν αρκετούς μήνες το ζευγάρι και μεταξύ άλλων έκαναν και αποκαλύψεις για τη γνωριμία τους.

«Ο έρωτας τώρα είναι πιο έντονος. Είμαστε πιο ερωτευμένοι, πιο τρελαμένοι ο ένας για τον άλλο, όλα τα κάνουμε παρέα. Τα Σαββατοκύριακα κάνουμε κάποιες εξορμήσεις οπότε όλο αυτό σίγουρα δεν είναι μονότονο.

Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Τον έχω στα όπα – όπα με πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Πρώτη φορά είδα τον Στράτο στην τηλεόραση να δω “Ιδιαιτέρα για Κλάματα” και δεν τον συμπαθούσα. Δεν τον είχα πολύ ψηλά. Ήμουν παιδάκι και είχα ταυτιστεί με τον ρόλο. Γνωρίζοντάς τον από κοντά, κατάλαβα ότι όλα ήταν ένας ρόλος.

Η μαμά μου δεν με άφηνε να δω το “Σημάδι του Έρωτα”, ήμουν πάρα πολύ μικρή».