Επέτειος γάμου για Τζώρτζογλου και Μαριόλα - Το ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι

Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επέτειος γάμου για Τζώρτζογλου και Μαριόλα - Το ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι

Τρία χρόνια πέρασαν από τη μέρα που η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκαναν με φωτογραφίες από τον γάμο του). Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να λοιπόν να γιορτάσει την επέτειό του με ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι.

Το ζευγάρι βιώνει την πιο υπέροχη περίοδο στη ζωή του. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα δε διστάζουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Έτσι, αυτές τις μέρες που βρέθηκαν στην Πόλη του Φωτός, ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram αρκετές φωτογραφίες.

Φωτογραφίες από το ταξίδι του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα στο Παρίσι

«Μαζί σου το ταξίδι είναι ατέλειωτο φως», έγραψε ο Στράτος Τζώρτζογλου σε μία από τις αναρτήσεις του.

Μαριόλα Τζώρτζογλου Παρίσι
Μαριόλα Τζώρτζογλου γάμος
Τζώρτζογλου Μαριόλα επέτειος

Η αποκάλυψη για την πρώτη γνωριμία τους

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» και τον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν μίλησαν το πρωί του Σαββάτου (13/11) η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου με αφορμή το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

«Ο έρωτας τώρα είναι πιο έντονος. Είμαστε πιο ερωτευμένοι, πιο τρελαμένοι ο ένας για τον άλλο, όλα τα κάνουμε παρέα. Τα Σαββατοκύριακα κάνουμε κάποιες εξορμήσεις οπότε όλο αυτό σίγουρα δεν είναι μονότονο.

Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Τον έχω στα όπα – όπα με πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Πρώτη φορά είδα τον Στράτο στην τηλεόραση να δω “Ιδιαιτέρα για Κλάματα” και δεν τον συμπαθούσα. Δεν τον είχα πολύ ψηλά. Ήμουν παιδάκι και είχα ταυτιστεί με τον ρόλο. Γνωρίζοντάς τον από κοντά, κατάλαβα ότι όλα ήταν ένας ρόλος.

Η μαμά μου δεν με άφηνε να δω το “Σημάδι του Έρωτα”, ήμουν πάρα πολύ μικρή».