Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Έτσι πέρασαν τις επόμενες ώρες μετά τον λαμπερό τους γάμο

Δείτε εδώ τα τρυφερά στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Έτσι πέρασαν τις επόμενες ώρες μετά τον λαμπερό τους γάμο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 9/7 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Χανιά. Όπως ήταν αναμενόμενο ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν άκρως εντυπωσιακός (δείτε εδώ τις μπομπονιέρες) μιας και είχαν 200 καλεσμένους.

Να τονίσουμε πως ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα, στα Φαλάσαρνα. Από την άλλη, το επόμενο πρωί το νεόνυμφο ζεύγος πήγε στην παραλία και χαλάρωσε όλη μέρα δίπλα στη θάλασσα μαζί με τους φίλους του.

Φίλοι και συγγενείς δεν δίστασαν να απαθανατίσουν τις τρυφερές στιγμές καθώς όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η Κόνι Μεταξά φαίνεται να είναι αρκετά εξαντλημένη.

Το επόμενο πρωί μετά τον εντυπωσιακό γάμο Μεταξά - Καπότση

Ανάρτηση με την Κόνι Μεταξά

Τα 4 νυφικά της Κόνι Μεταξά στο γάμο της με τον Μάριο Καπότση στην Κρήτη

Η Κόνι Μεταξά και ο αγαπημένος της Μάριος Καπότσης, παντρεύτηκαν το Σάββατο 12/07/2022, στα πανέμορφα Χανιά της Κρήτης. Η νύφη άλλαξε, όχι ένα, αλλά τέσσερα διαφορετικά νυφικά, καθώς παντρεύτηκαν δύο φορές μέσα στην ίδια μέρα (δες εδώ), και στη συνέχεια άλλαξε 2 mini νυφικά φορέματα στο πάρτι που ακολούθησε.

Το πρώτο νυφικό με το οποίο εμφανίστηκε στην εκκλησία, είναι αυτό που θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω, δημιουργία της σχεδιάστριας μόδας, Μαρίας Κονίδη. Είναι σε κλασική γραμμή, με μανίκια τα οποία αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους και με πολύ μακριά ουρά. Ήταν απίστευτα κομψή και όμορφη.

Κόνι Μεταξά γάμος

Το δεύτερο νυφικό το οποίο επέλεξε η Κόνι για το γάμο στην παραλία, είναι ένα απλό λευκό φόρεμα σε πιο απλή γραμμή από το πρώτο, εξώπλατο με σχίσιμο στο πόδι, όπως αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Το συνδύασε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα και κράτησε μία πανέμορφη ανθοδέσμη.

Κόνι Μεταξά γάμος

Δες ακόμη το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στο pre-wedding party.

Κόνι Μεταξά γάμος

Το τρίτο το οποίο φόρεσε στο πάρτι του γάμου μετά το μυστήριο, είναι ένα λευκό mini φόρεμα με πολλά στρας και τούλι στο κάτω μέρος. Εμφανίστηκε επίσης με ένα μεγάλο καπέλο.

Κόνι Μεταξά γάμος

Τελευταίο είναι αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, το οποίο επέλεξε για να τραγουδήσει με τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή. Είναι επίσης mini, λευκό και στράπλες. Ήταν υπέρλαμπρη και όλα τα νυφικά που επέλεξε της ταίριαζαν πολύ.

Κόνι Μεταξά γάμος