"Έκλεψε" τις εντυπώσεις η ξεχωριστή μπομπονιέρα από τον γάμο Μεταξά - Καπότση

Αποτελείται από ένα κεράκι σε σχήμα μισής σπασμένης καρύδας και ένα σακουλάκι με τα κουφέτα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 9/7 το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Όπως ήταν αναμενόμενο η νύφη "έκλεψε" για τα καλά τις εντυπώσεις καθώς δεν είχε ούτε ένα, ούτε δυο αλλά τέσσερα νυφικά (δείτε εδώ). Φυσικά, τα πάντα ήταν άκρως εντυπωσιακά καθώς ήταν ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους της εγχώριας showbiz.

Μπορεί να το γιόρτασαν μέχρι τα ξημερώματα ωστόσο οι καλεσμένοι έφυγαν με μια ξεχωριστή μπομπονιέρα η οποία αποτελείται από ένα κεράκι σε σχήμα μισής σπασμένης καρύδας και ένα σακουλάκι με τα κουφέτα.

Η ξεχωριστή μπομπονιέρα από τον εντυπωσιακό γάμο Μεταξά - Καπότση

Μπομπονιέρες γάμου Μεταξά - Καπότση
Μπομπονιέρες Μεταξά - Καπότση

Παντρεύτηκαν δύο φορές σε μία μέρα

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, το απόγευμα του Σαββάτου 9/7. Αφού, λοιπόν, είδαμε την λαμπερή νυφούλα να στέκεται χαμογελαστή στο πλευρό του αγαπημένου της, το ζευγάρι μας επιφύλασσε μία ακόμη έκπληξη. Δεν θα ήταν μόνο ένας ο γάμος.

Αμέσως μετά το θρησκευτικό μυστήριο στην εκκλησία του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα της Κρήτης, επέλεξαν να πραγματοποιήσουν και έναν δεύτερο, πιο αμερικάνικο, στην παραλία, την ώρα που ο ήλιος έδυε και το κύμα έσκαγε δίπλα τους, ενώ φυσικά άλλαξαν και την ενδυμασία τους. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη παραλία θα πραγματοποιηθεί και το γλέντι στη συνέχεια.

Το έθιμο στους γάμους του εξωτερικού λέει πως οι δυο τους θα πρέπει να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και αυτό ακριβώς έκαναν. Ο Ολυμπιονίκης πήρε αρχικά τον λόγο:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ».

Η τραγουδίστρια, από την άλλη πλευρά, είπε είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της και αφού μίλησε για τους φίλους τους που ήρθαν από πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου για να τη δουν να παντρεύεται και τους ευχαρίστησε γι' αυτό, τόνισε πως κανείς τους δεν πίστευε, συμπεριλαμβάνοντας τον εαυτό της, ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα μιας και ποτέ πριν δεν είχε νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευθεί κάποιον, κάτι που άλλαξε όταν γνώρισε τον καλό της.

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης