Από το «Big Brother» στο «Love Island» με αγάπη - Oι δύο παίκτριες που ''ονειρεύεται'' η παραγωγή του νέου ριάλιτι

Ξανθιές και οι δύο, στο ίδιο ριάλιτι έχουν βρεθεί και οι δύο...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Από το «Big Brother» στο «Love Island» με αγάπη - Oι δύο παίκτριες που ''ονειρεύεται'' η παραγωγή του νέου ριάλιτι

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Love Island» είναι στα σκαριά και οι μηχανές της παραγωγής δουλεύουν στο φουλ, αφού ψάχνουν μετά μανίας παίκτες που θα πλαισιώσουν το νέο εγχείρημα του καναλιού, το οποίο στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνει τεράστια επιτυχία. Οι άνθρωποι του Love Island λοιπόν φαίνεται να έχουν κάνει πρόταση σε δύο εντυπωσιακές κυρίες τις οποίες πρώτα γνωρίσαμε μέσα από τη συμμέτοχή τους στο Big Brother.

Και ενώ όπως βλέπουμε στην Ελλάδα ψάχνουν απεγνωσμένα παίκτες και οι αρνητικές κριτικές πέφτουν βροχή, στην Αγγλία βρισκόμαστε ήδη στην 8η σεζόν, εκεί όπου μια παίκτρια με ελληνική καταγωγή και επίσης ξανθιά έχει κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού. Ακόμα δεν μπήκε καλά καλά και είδε τους followers της στο instagram να εκτοξεύονται.

Οι δύο πρώην παίκτριες του Big Brother που δέχτηκαν πρόταση από το Love Island

Η πρώτη στην οποία έγινε πρόταση είναι η Σοφία Δανέζη. Η ξανθιά τραγουδίστρια συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του «Big Brother» που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ φτάνοντας μάλιστα στον τελικό. Το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο, όπως είπε απάντησε αρνητικά στην πρόταση που της έγινε.

Πρόταση έγινε και στην Άννα Ελευθερίου. Η Κύπρια ήταν νικήτρια του δεύτερου κύκλου του «Power of Love» ενώ συμμετείχε και στο «Big Brother». Η ίδια φάνηκε να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στο συγκεκριμένο ριάλιτι αλλά δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα.

Η Σοφία Δανέζη και η Άννα Ελευθερίου δέχτηκαν πρόταση από το Love Island

Η χιουμοριστική απάντηση της Δανέζη για την πρόταση που δέχτηκε

Η κάμερα της «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Σοφία Δανέζη και αποκαλύψε τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί, ενώ αποκάλυψε και αν έχει δεχτεί παρενόχληση και αν συνεχίζει να μιλάει με τον πρώην συμπαίκτη της στο Big Brother Δημήτρη Κεχαγιά. Όσον αφορά πάντως την πρόταση που δέχτηκε από το Love Island, εκείνη έδωσε τη δική της εκδοχή.

Όπως μαθαίνουμε πάντως, η παραγωγή του νέου ριάλιτι κυνηγάει υποψηφίους...με το τουφέκι, αφού πρόκειται για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και από ότι φαίνεται πολλοί διστάζουν να δηλώσουν συμμετοχή για να εκτεθούν. Μάλιστα ακούγεται πως οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν πάρει σβάρνα τα social media και στέλνουν προσωπικά μηνύματα στα πρόσωπα που ευελπιστούν να μπουν στο ριάλιτι.

«Νομίζω έκαναν πλάκα οι άνθρωποι. Σου λένε αφού είναι μόνη ας της βρούμε κάνα γαμπρό . Αστειεύομαι, νομίζω όπως έκαναν πρόταση σε πολλά άλλα άτομα έκαναν και σε μένα», είπε αφήνοντας στον αέρα το ενδεχόμενο της συμμετοχής της..