Χρήστος Μάστορας: Αποθέωσε τη νικήτρια του X-Factor μετά την αυλαία του μουσικού show

Η πρώτη του ανάρτηση στο Instagram

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας: Αποθέωσε τη νικήτρια του X-Factor μετά την αυλαία του μουσικού show

Ο μεγάλος τελικός του X - Factor ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στις 10/7 με μεγάλη νικήτρια την Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα. Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε την ανάγκη, σήμερα που κόπασαν οι πανηγυρισμοί να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στη νικήτρια για το κατόρθωμά της, αλλά και στην παραγωγή για τη συνεργασία τους.

Ο Μάστορας πάντως φαίνεται πως είναι αντικειμενικός κριτής και δεν παινεύει ''μόνο το σπίτι του''. Στον χθεσινό τελικό όταν ένας παίκτης από την ομάδα της Μαρίζα Ρίζου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει ένα τραγούδι του Sam Smith τον χειροκρότησε και με τα λόγια του τον έκανε να λάμπει από χαρά.

Η πρώτη ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα μετά τον τελικό του X - Factor

Έγραψε λοιπόν στο instagram του ο αγαπημένος τραγουδιστής και κριτής:

«Αυλαία χθες για το έβδομο X Factor. Είμαι απίστευτα χαρούμενος που η μεγάλη νικήτρια του παιγνιδιού είναι η Κατερίνα Λαζαρίδου @isyourgirlkat , μια υπέροχη τραγουδίστρια που ξεχώρισα από την πρώτη μέρα των auditions. Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν στην ομάδα μου αλλά και γιατί είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό X Factor.
Όμως υπάρχει και κάτι ακόμα, και πολύ πιο σημαντικό. Η Κατερίνα από την πρώτη μέρα είχε δηλώσει ότι είναι θαυμάστριά μου και ότι αποτελούσα για εκείνην πηγή έμπνευσης.
Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσα να έχω επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό έναν τόσο ταλαντούχο άνθρωπο.
Την ευχαριστώ που ξεσκέπασε κάποιες πτυχές του εαυτού μου που ήταν κρυμμένες.
Της είμαι ευγνώμων που με τα λόγια της και τη στάση της φώτισε κάποια σκοτεινά μου μονοπάτια.
Την ευχαριστώ γιατί μέσα από εκείνην αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου.
Για αυτό η Κατερίνα ήταν, είναι και θα είναι η νικήτρια της καρδιάς μου.

Ευχαριστώ το Mega για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους συνεργάτες και συνοδοιπόρους σε αυτό το μαγικό τηλεοπτικό ταξίδι. @megatvcom @xfactorgreece».

Ο Χρήστος Μαστορας με τη νικήτρια του X - Factor Κατερίνα Λαζαρίδου

«Τον εκθέτετε»: "Σφαγή" με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στον τελικό του X-factor

Τον μεγάλο τελικό του X-factor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής 10/7 μέσα από την συχνότητα του MEGA, με την Κατερίνα Λαζαρίδου να είναι η νικήτρια. Ωστόσο, πριν την ανάδειξη του νικητή, υπήρξαν αρκετά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, πέρα από το διαγωνιστικό κομμάτι, είδαμε και την guest εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, με πολλούς από τους τηλεθεατές να περιμένουν πως και πως να βγει στην σκηνή, μιας και πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Ωστόσο, ήρθε αντιμέτωπος με αρκετές δυσκολίες, καθώς η ακουστική δεν ήταν καθόλου καλή ενώ μάλιστα υπήρξαν κατά την διάρκεια της εμφάνισής του ορισμένες στιγμές που ήταν σαν να τραγουδάει ακαπέλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter πήρε φωτιά και ξέσπασε άσχημα για την παραγωγή του show, μιας και υποστήριζαν πως τον εξέθεσαν με αυτόν τον τρόπο.

Χαμός στο twitter με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο X-factor 2Χαμός στο twitter με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο X-factor 3Χαμός στο twitter με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο X-factor 4Χαμός στο twitter με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο X-factor