X-Factor - τελικός: Τους άφησε όλους σε σοκ - Ο παίκτης που "τρέλανε" τον Χρήστο Μάστορα

Πολύ καλός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X-Factor - τελικός: Τους άφησε όλους σε σοκ - Ο παίκτης που

Ο τελικός του μουσικού σόου του MEGA, X-Factor, ξεκίνησε και ήδη οι κριτές είπαν τα πρώτα λόγια για τους αγαπημένους τους "μαθητές". Η συγκίνηση είναι μεγάλη και έγινε ακόμα μεγαλύτερη, όταν στη σκηνή ανέβηκε για να τραγουδήσει ο ένας από τους πέντε φιναλίστ. Ο λόγος για τον Άγγελο Αρχανιωτάκη.

Ο ίδιος είναι στην ομάδα της Μαρίζας Ρίζου και αφού τραγούδησε ένα από τα τραγούδια του Sam Smith, ο Χρήστος Μάστορας τον χειροκρότησε και με τα λόγια του τον έκανε να λάμπει από χαρά. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως έχει πάρα πολύ μέλλον στον χώρο αυτό και πως είναι συγκλονιστικός. Κανένας δεν μπόρεσε να του φέρει αντίρρηση.

Ο παίκτης του X-Factor που "τρέλανε" τον Χρήστο Μάστορα

Στο στόχαστρο του Ψινάκη ο τραγουδιστής

Το X-factor κάνει επιτυχία και αυτή την περίοδο το show βρίσκεται στη φάση των live, με τον Ηλία Ψινάκη στην κριτική επιτροπή να κάνει τη διαφορά και να προκαλεί τον δικό του χαμό με τις απίστευτες ατάκες του. Στο σημερινό 26/5 live show του X-Factor, το ίδιο έκανε και σήμερα με τον Χρήστο Μάστορα στο στόχαστρό του.

Ο παρουσιαστής, Αντρέας Γεωργίου, έδωσε το λόγο στον Χρήστο Μάστορα να μιλήσει, ο οποίος έχει μείνει μόνο με έναν παίκτη στο παιχνίδι. «Πώς αισθάνεσαι σήμερα;» ρώτησε ο Αντρέας Γεωργίου, με τον Ηλία Ψινάκη να σπεύδει να σχολιάσει την αποψινή στυλιστική επιλογή του καλλιτέχνη: «Γιάννα Αγγελλοπούλου Δασκαλάκη με τα διαμάντια. Γιάννα Αγγελοπούλου είναι απόψε»

Φυσικά, το χιούμορ του Ηλία Ψινάκη σκόρπισε γέλια ανάμεσα στους κριτές με τον Χρήστο Μάστορα να αδράζει την ευκαιρία να πει κι ένα τραγούδι.