X-Factor - τελικός: «Με έχει πιάσει κατάθλιψη» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Στέλιου Ρόκκου στον αέρα της εκπομπής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X-Factor - τελικός: «Με έχει πιάσει κατάθλιψη» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Στέλιου Ρόκκου στον αέρα της εκπομπής

Ο μεγάλος τελικός του X-Factor είναι γεγονός. Το σόου ξεκίνησε με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο, αφού τραγούδησαν όλοι οι παλιοί παίκτες στην πίστα, ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου χόρεψε στη σκηνή. Βέβαια, σαν την κατακόρυφο που έκανε στο προηγούμενο επεισόδιο, δεν ήταν.

Αμέσως μετά οι κριτές είπαν τα πρώτα λόγια για τους διαγωνιζόμενους που απέμειναν εξηγώντας πως δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει, αλλά η χαρά τους είναι η επιτυχία τους μετά το παιχνίδι. Όταν ήρθε η σειρά του Στέλιου Ρόκκου, ο ίδιος προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τα συναισθήματά του.

Η αποκάλυψη του Στέλιου Ρόκκου στον τελικό του X-Factor

«Εγώ σήμερα δεν είμαι πολύ καλή παρέα… Δεν ξέρω… Γιατί με έχει πιάσει μια κατάθλιψη, ένα απίστευτο συναίσθημα επειδή τελειώνουμε εδώ», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Και συμπλήρωσε: «Πραγματικά περάσαμε τόσο ωραία! Αλήθεια έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ ωραία, με τα παιδιά! Και με τους διαγωνιζόμενους και με την επιτροπή. Όσο νιώθω ότι είναι η τελευταία μέρα τόσο δεν με αφήνει να το χαρώ τόσο πολύ όσο θα ήθελα. Ενώ ήρθα, έβαλα το ωραίο μου σακάκι και λέω πάμε να το γιορτάσουμε».

Η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε ο Χρήστος Μάστορας για τα μαλλιά του στα παρασκήνια

Στα παρασκήνια του X-Factor βρέθηκε ο Θανάσης Πασσάς με την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε με τους κριτές του μουσικού διαγωνισμού.

Ανάμεσά τους ήταν και ο guest των τελευταίων μηνών, που έχει χαρίσει άπλετο γέλιο με τις ατάκες και το ιδιαίτερο χιούμορ του, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος αντέδρασε με τον δικό του επικό τρόπο για ακόμη μία φορά.

Θ.Π.: Θα αναλαμβάνατε την κυρία Μαρίζα Ρίζου;(δείτε εδώ το απίστευτο σκηνικό μεταξύ Ψινάκη και Ρίζου)

Η.Ψ.: Σαν τι να την αναλάβω;

Θ.Π.: Μάνατζερ!

Η.Ψ.: Καλό, μπράβο!

Απ' ότι φάνηκε στον Μιχάλη Κουινέλη το X-Factor άφησε σίγουρα μια γλυκιά η γεύση: «Γνώρισα καινούριους φίλους, χαίρομαι πολύ που ήμουν μέρος του X-Factor. Οι οντισιόν με συγκίνησαν».

Ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε πως δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοια stars στην Ελλάδα και η επιθυμία του Χρήστου Μάστορα είναι να βγει νικητής από την ομάδα του και αποκάλυψε πως πίσω από τα μακριά μαλλιά του κρύβονται τρέσες.