X-Factor: Ο Ανδρέας Γεωργίου αισθάνεται Σάκης Ρουβάς στην τοποθεσία Eurovision

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X-Factor: Ο Ανδρέας Γεωργίου αισθάνεται Σάκης Ρουβάς στην τοποθεσία Eurovision

Το Live του X-Factor ξεκίνησε και πρόκειται να είναι μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, καθώς είναι ο ημιτελικός. Οι παίκτες έχουν πολύ μεγάλη αγωνία για να δουν ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση και θα διεκδικήσει το τεράστιο έπαθλο. Για να ελαφρύνει, όμως το κλίμα, ο Ανδρέας Γεωργίου, που σόκαρε το twitter τις προάλλες, μπήκε στο πλατό και τους "τρέλανε" όλους με την κίνησή του.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός έκανε μία εντυπωσιακή κατακόρυφο και η αλήθεια είναι πως θύμισε κάτι από τις ένδοξες εποχές του Σάκη Ρουβά στην Eurovision όταν χόρευε το Shake it. Μάλλον, τον ενδιαφέρει πολύ η ενασχόληση με κάτι παρόμοιο.

Η εντυπωσιακή κατακόρυφος του Ανδρέα Γεωργίου στο X-Factor

Ανερχόμενο αστέρι της Eurovision, όπως φαίνεται, ο ηθοποιός - Η εντυπωσιακή έναρξη του live

Ο Ανδρέας Γεωργίου λίγες μέρες πριν γιόρταζε το φινάλε της Γης της Ελιάς με φίλους και συνεργάτες, και την Κυριακή 3/7 έκανε την πιο λαμπερή έναρξη στο X-Factor με μία άκρως ξεσηκωτική χορογραφία, η οποία άφησε με το στόμα ανοιχτό τους πάντες!

Το βράδυ της Κυριακής λοιπόν ο παρουσιαστής του X-Factor καλησπέρισε κριτές και τηλεθεατές, ανακοινώνοντας το μεγάλο φινάλε του talent show το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 10 Ιουλίου και μετά έκλεψε τις εντυπώσεις με το χορευτικό του, που οριακά ήταν για την σκηνή της Eurovision!