Τι το ήθελε! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Kim Kardashian που προκλήθηκε για τις ανάγκες του Met Gala

Όλα αυτά για να μπει στο θρυλικό φόρεμα της Μονρόε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τι το ήθελε! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Kim Kardashian που προκλήθηκε για τις ανάγκες του Met Gala

Πολλοί την κατέκριναν, όπως και ο Βασίλειος Κωστέτσος, για την επιλογή της να φορέσει στο Met Gala το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, το οποίο φορούσε όταν τραγουδούσε το αξέχαστο «Happy Birthday» στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Κένεντι.

Ο λόγος για την Kim Kardashian η οποία κόντεψε μέχρι και τα μαλλιά της να χάσει προκειμένου να φορέσει έστω και για λίγα λεπτά το ρούχο που είχε φορέσει το απόλυτο σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς που πέρασε ποτέ από αυτό τον πλανήτη, ωστόσο της δημιούργησε ένα αρκετά σοβαρό θέμα.

Το πρόβλημα υγείας της Kim Kardashian

Σε πρόσφατη συνέντευξη της διάσημης τηλεπερσόνας στο «Allure», μίλησε για την εμπειρία της, χαρακτηρίζοντάς την «εξαιρετικά επώδυνη». «Δεν μπορούσα πραγματικά να κουνήσω τα χέρια μου. Κι αυτή η αλλαγή στη διατροφή μου επιδείνωσε την διαταραχή από την οποία πάσχω. Έχω ψωρίαση».

«Για πολλά χρόνια έκανα μια διατροφή βασισμένη αποκλειστικά στα φυτά. Όμως, για να χάσω αυτά τα κιλά και να μπω στο φόρεμα, αναγκάστηκα να κάνω άλλη διατροφή, με βάση το κρέας. Όμως, αυτό προκάλεσε έξαρτηση και έπαθα ψωριασική αρθρίτιδα. Οπότε, δεν μπορούσα να κουνήσω τα χέρια μου καθόλου. Ήταν οδυνηρό. Έπρεπε να πάω σε έναν ρευματολόγο που με έβαλε να παίρνω στεροειδή. Είχα φρικάρει, έκοψα το κρέας ξανά και ηρέμησε».

Η πάθηση στην οποία αναφέρθηκε ονομάζεται ψωριασική αρθρίτιδα και προκαλεί φλεγμονή και πόνο σε οποιαδήποτε άρθρωση, και συνήθως πλήττει άτομα που ήδη πάσχουν από ψωρίαση και κυρίως, ενήλικες.

Η απάντησή της στις κριτικές που άκουσε

Περίπου δύο μήνες μετά το Met Gala, όπου φόρεσε το επικό φόρεμα της Merilyn Monroe, η συζήτηση για αυτή της την επιλογή έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Αυτή την φορά η διάσημη influencer αποφάσισε να απαντήσει σε όλους που την θέλουν να «καταστρέφει» το φόρεμα φορώντας το.

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως δεν κατέστρεψε κανένα φόρεμα, καθώς εκείνη το φόρεσε για μόλις 3-4 λεπτά. Δήλωσε πως στην εκδήλωση πήγε με το μπουρνούζι έβαλε το φόρεμα μόνο για τις φωτογραφίες, ενώ όταν ανέβηκε τα σκαλιά το έβγαλε και έβαλε ένα άλλο.

Διευκρίνισε δε ότι για να το βάλει φόρεσε γάντια, προσέχοντας εξαιρετικά πολύ για να μην το τραυματίσει