Σασμός: «Θα ξεσπάσει πόλεμος, θα μάθουμε ποιος σκότωσε τον...» - O Στρατής Χατζησταματίου "ανοίγει" τα χαρτιά του

Αποκαλύπτει τα πάντα για την δεύτερη σεζόν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: «Θα ξεσπάσει πόλεμος, θα μάθουμε ποιος σκότωσε τον...» - O Στρατής Χατζησταματίου

Ένας από τους πιο αγαπητούς ήρωες της καθημερινής σειράς Σασμός, που λάτρεψε το κοινό και περιμένει πως και πως τον δεύτερο κύκλο της, είναι αδιαμφισβήτητα ο Στρατής Χατζησταματίου, δηλαδή ο Μανόλης. Όπως είδαμε, μπορεί ο καθηγητής του Παπαφράγκος να προσπάθησε να τον "ξεκλειδώσει" ωστόσο δεν μίλησε ποτέ και αναμένουμε να δούμε αν θα το κάνει στην συνέχεια της σειράς...

Ο Στρατής Χατζησταματίου λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Τώρα» την Δευτέρα 11/7 λίγες μέρες μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν, και σχεδόν αποκάλυψε όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Όσα αποκάλυψε ο Στρατής Χατζησταματίου,

«Θεωρώ ότι αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από τον φόβο, έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό μυστικό, χωρίς να ξέρει τι να κάνει.

Τα ψυχικά μας όρια δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε με μια απόφαση που έρχεται από το μυαλό. Δεν είναι κάτι που το λέει εύκολα, ήταν μια ακραία στιγμή. Η ευαισθησία είναι το χαρακτηριστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους χαρακτήρες.

Στα νέα επεισόδια ο «Μανόλης» θα καταλάβει ότι έκανε μεγάλο λάθος και θα το μετανιώσει πολύ. Μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις και συμβάντα, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος και θα είναι αμήχανος το πώς θα το διαχειριστεί. Θα μάθουμε το χρόνου ποιος σκότωσε τον Άγγελο.

Μετά από αυτόν τον θάνατο ξεκινάει ένας πόλεμος στο χωριό. Δεν είναι οι δυνάμεις, οι σκοτωμοί, η βεντέτα θα είναι αμφίδρομοι. Η ιστορία κλιμακώνεται, θα έχει πολύ ενδιαφέρον» αποκάλυψε ο Στρατής Χατζησταματίου.

Δεν είναι μόνο ηθοποιός - Το κανονικό επάγγελμα που έχει σπουδάσει

Το πρωί της Πέμπτης 23/4 μέσα από την εκπομπή Super Kατερίνα έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση σχετικά με πρωταγωνιστή της σειράς ''Σασμός'' τον τηλεοπτικό Μανώλη, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό του.

Στην πραγματική του ζωή χάρισε μεγάλη χαρά στον εαυτό του και σε όσους τον αγαπούν. Ο ηθοποιός πήρε το πτυχίο του στη Νομική, επομένως εκτός από το Eθνικό, που έχει τελειώσει, αν θελήσει θα μπορέσει να εξασκήσει και άλλο ένα επάγγελμα, αυτό του δικηγόρου.

«Πήρε το πτυχίο του από τη Νομική Σχολή Αθηνών. Εκεί ήταν φίλοι και συγγενείς για να τον συγχαρούν. Παράλληλα με το Εθνικό Θέατρο το οποίο έχει τελειώσει, ήταν και φοιτητής στη Νομική Αθηνών. Χρωστούσε κάποια μαθήματα και τώρα πήρε το πτυχίο του».