Συνεχίζει ή αποχωρεί - Η επίσημη ανακοίνωση του Open για το μέλλον της Μπέττυ Μαγγίρα στον σταθμό

Αναλυτικά όσα αναφέρθηκαν από το κανάλι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Συνεχίζει ή αποχωρεί - Η επίσημη ανακοίνωση του Open για το μέλλον της Μπέττυ Μαγγίρα στον σταθμό

Λίγες μέρες μετά το φινάλε της σεζόν για την εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, η Μπέτυ Μαγγίρα είχε αναφερθεί στο τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής, ωστόσο δεν ήταν τίποτα επίσημο μιας και το κανάλι δεν είχε γνωστοποιήσει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο λίγες ώρες πριν, ο σταθμός έκανε γνωστή τη συνέχεια της συνεργασίας τους μέσα από μία ανακοίνωσή του, η οποία ανανεώνει και επίσημα το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Open για την Μπέτυ Μαγγίρα

«Το Open, με την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κανάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα δεσμεύονται σε μία συνεργασία με προοπτική, έχοντας ως κοινό στόχο να ανοίγουν καθημερινά για τους τηλεθεατές ένα παράθυρο στην αισιοδοξία και τη θετική διάσταση της καθημερινότητας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Open για την Μπέττυ Μαγγίρα

Η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα, θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού καθημερινά στις 09:50 και τη νέα σεζόν από τον αέρα του Open, με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο, κέφι και άπλετο χιούμορ. Η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα επιστρέφει ανανεωμένη από τη νέα σεζόν στο καθημερινό πρόγραμμα του Open».

Κεντρικός παρουσιαστής αποχωρεί μετά από δύο χρόνια - Η συγκινητική ανάρτησή του

Χαμός γίνεται με τις μεταγραφές και τις ζώνες στα κανάλια, λίγο καιρό πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα σεζόν για όλους τους σταθμούς, μιας και ήδη βρισκόμαστε στα μέσα του Ιουλίου. Συγκεκριμένα στο κανάλι του Open που έχει ήδη κλείσει την πρωινή ζώνη του, άλλη μία μεταγραφή έγινε γνωστή, και αφορά τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter γνωστοποίησε πως παρουσίασε το τελευταίο του δελτίο ειδήσεων στο Open.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε παράλληλα έναν mini απολογισμό της «θητείας» του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Τελευταίο δελτίο ειδήσεων απόψε στο Open. Ένας ξεχωριστός κύκλος έκλεισε. Δυο «γεμάτα» χρόνια (πόλεμος στην Ουκρανία, εθνικά θέματα, πανδημία, πυρκαγιές), δουλεύοντας με εξαίρετους συναδέλφους, με πολλή προσπάθεια απ´ όλους και αμέτρητες καλές στιγμές μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Κεντρικός παρουσιαστής αποχωρεί από το Open