Γενέθλια για την Ζενεβιέβ Μαζαρί - Το λαμπερό πάρτι, οι παρουσίες και οι ηχηρές απουσίες

Οι ευχές και τα στιγμιότυπα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για την Ζενεβιέβ Μαζαρί - Το λαμπερό πάρτι, οι παρουσίες και οι ηχηρές απουσίες

Μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι επιβίωσης Asia Express, και τις διακοπές της στα Κουφονήσια και όχι μόνο, η πρώην coach του GNTM και νυν συμπαρουσιάστρια στο Asia Express, Ζενεβιεβ Μαζαρί, γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένεια και τους φίλους της.

Η Ζενεβιέβ μέσα από μία ανάρτηση της στο Instagram, με την ίδια χορεύει στο σαλόνι του σπιτιού της, ανέφερε «It's my birthday. We gon' party like it's my birthday», προσθέτοντας και το hashtag #everydaycounts ενώ το ίδιο βράδυ έκανε πάρτι!

Οι απουσίες από το πάρτι της Ζενεβιέβ

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, εκτός από τις ευχές του, της έγραψε σε ανάρτησή της ότι περίμενε κάλεσμα, ωστόσο ο ίδιος πήγε αλλού, για να συναντήσει φίλους του που είχε καιρό να τους δει, μιας και όσοι συμμετείχαν στο Asia Express έλειπαν καιρό από την Ελλάδα.

«Συγκλονιστική επιτροπή, συγχαρητήρια!»

Την πέτυχε ο τηλεοπτικός φακός του Χαμογέλα και Πάλι το Σάββατο 2/7, λίγες μέρες μόνο μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι που θα προβληθεί τη νέα σεζόν Asia Express. H ίδια, παρότι έχει μιλήσει εκτενώς για το θέμα, σχολίασε εκ νέου τη νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής του GNTM, και μίλησε και για τους κριτές, με τα καλύτερα λόγια!

«Συγκλονιστική επιτροπή, συγχαρητήρια, πάρα πολύ καλή επιλογή. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι έξω καρδιά φέρνει το ζάμαν φου, Παριζιάνος. Η Σοφία είναι το τώρα και το αύριο της μόδας και με αφορά και έχεις τη Βίκυ και τον Γιώργο κλασικές αξίες» ανέφερε.

Για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τη Σοφία Χατζηπαντέλη είπε: «Δεν με νοιάζουν τα σχόλια, ο κόσμος το προφανές θα κάτσει να σχολιάσει αλλά η Σοφία έχει τεράστια καριέρα».