Είναι σχεδόν οριστικό! Αυτό είναι το ζευγάρι που "κλείδωσε" για την πρωινή ζώνη στο Star τη νέα σεζόν

Έχει ακουστεί πολύ και τελικά όχι άδικα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι σχεδόν οριστικό! Αυτό είναι το ζευγάρι που

Σε "θρίλερ" έχει μετατραπεί το ζήτημα της πρωινής ζώνης του Star, μιας και πολλά είναι τα ονόματα που ακούστηκαν πως θα έχουν τα ηνία της παρουσίασης μετά το τέλος της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά, κάτι που εκείνοι ωστόσο δεν επιθυμούσαν όπως σχολίασαν.

Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο που έρχονται στην δημοσιότητα, θέλουν το Star να έχει αποφασίσει για το δίδυμο που θα αναλάβει την πρωινή του ζώνη, και θα είναι η Ελένη Χατζίδου ο Ετεοκλής Παύλου.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την πρωινή ζώνη του Star

Αυτοί οι δύο, που γνωρίσαμε τηλεοπτικά από το «Καλοκαίρι not» στο Open πριν λίγο καιρό, θα είναι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, στο νέο πρωινό του Star, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipsterr, όπως έχει αποκαλυφθεί έχουν κάνει ήδη δοκιμαστικό και δεν αποκλείεται να τους δούμε στο πλευρό τους.

Αυτό είναι το ζευγάρι που αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη στο Star τη νέα σεζόν

Το «αντίο» της Ζήνας Κουτσελίνη σε Παπίλα και Καρτελιά

«Σε αυτό το σημείο θέλω να σας πω το εξής, επειδή δύο παιδιά, πριν από εμένα, η Ελίνα και ο Γιώργος αποχαιρέτησαν αυτή τη χρονιά, θέλω να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, το επόμενο τηλεοπτικό τους ταξίδι να είναι κι αυτό γεμάτο εμπειρίες σαν και το φετινό. Γιατί μπορεί να αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν το Star, όμως τους αξίζουν τα καλύτερα, ο καθένας την προσωπική του διαδρομή και πιστεύω πως κάπου θα ξανασυναντηθούμε», είπε χαρακτηριστικά συγκινημένη η παρουσιάστρια.