Σε μαγευτική παραλία στο Κάπρι τις Ιταλίας - Οι ανέμελες διακοπές του Μπρούνο Τσιρίλο μετά το διαζύγιο του

Μαζί με την κόρη που απέκτησε με την Έλενα Ασημακοπούλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε μαγευτική παραλία στο Κάπρι τις Ιταλίας - Οι ανέμελες διακοπές του Μπρούνο Τσιρίλο μετά το διαζύγιο του

Μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, πριν από λίγες εβδομάδες επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τον χωρισμό της Έλενας Ασημακοπούλου από τον Μπρούνο Τσιρίλο, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Έλενα Ασημακοπούλου βρίσκεται στην Ελλάδα, όπως και πρώτα, ενώ ο ποδοσφαιριστής πλέον έχει μετακομίσει μόνιμα στην πατρίδα του την Ιταλία, όπου και αυτές τις μέρες βρίσκεται εκεί και η κόρη τους, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές με τον μπαμπά της.

Η τρυφερή ανάρτησή του Μπρούνο Τσιρίλο με την κόρη του

όπως φαίνεται οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό ταξιδάκι στο Κάπρι και να εξερευνήσουν τις ομορφιές της χώρας, και ο διεθνής ποδοσφαιριστής μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία μαζί με την κόρη του, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά με θέα το μαγευτικό τοπίο.

 Οι ανέμελες διακοπές του Μπρούνο Τσιρίλο μετά το διαζύγιο του

Τι συμβαίνει με την επιμέλεια της κόρης τους

Το πρωί της Δευτέρας 27/6, όπως καταλαβαίνετε, ο χωρισμός αυτός έπαιξε πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day να περνά σε περαιτέρω αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτή η είδηση δεν ήταν κάτι που τους ξάφνιασε καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της το γνώριζαν αλλά προτίμησαν να σεβαστούν την επιθυμία της να το ανακοινώσει η ίδια όταν θα έκρινε ότι είναι το καλύτερο.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε λέγοντας πως το διαζύγιο του ζευγαριού έχει ήδη βγει ενώ την επιμέλεια της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

Όσο για τον λόγο που η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως αυτό έγινε τώρα που η κόρη της έχει τελειώσει τη σχολική χρονιά και δε θα χρειαστεί να απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις που ενδεχομένως να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.