Παντρεύτηκε κρυφά ο Γιώργος Γεροντιδάκης - Αυτή είναι η σύντροφός του

Στιγμές ευτυχίας για τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύτηκε κρυφά ο Γιώργος Γεροντιδάκης - Αυτή είναι η σύντροφός του

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές, αμέσως μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών, όχι μόνος του, αλλά με την πανέμορφη σύντροφό του. Πρόκειται για την Άσπα Κωνσταντοπούλου, η οποία κρυβόταν πίσω από όλες τις απίθανες «μεταμορφώσεις» των ηρώων της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 και στην οποία ο τηλεοπτικός Μελέτης βρήκε το άλλο του μισό. Υπενθυμίζουμε ότι αυτό το ειδύλλιο το είχαμε κάνει πρώτα εμείς γνωστό μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ (δείτε το εδώ).

Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στα παρασκήνια των Άγριων Μελισσών, κατάλαβαν πως η σχέση τους θα εξελιχθεί, αρχικά σε μία δυνατή φιλία και στη συνέχεια σ’ έναν δυνατό έρωτα, από το προ-περασμένο καλοκαίρι.

Τρελά ερωτευμένος ο Γιώργος Γεροντιδάκης

Μάλιστα, σε συνέντευξη του, ο ηθοποιός δεν έκρυψε πως είναι ερωτευμένος, τονίζοντας, ωστόσο, πως θέλει να κρατά χαμηλό προφίλ στη σχέση του και να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Και είμαι ερωτευμένος, αλλά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Τι σημαίνει έρωτας, ένα συναίσθημα που το έχουμε εγκλωβίσει σε μια λέξη. Αν σου περιγράψω πώς μπορεί να νιώθω για τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι, δεν θα είναι έρωτας αν δεν χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη; Μου αρέσει αυτή την περίοδο της ζωής μου που ξυπνάω και θα δω δίπλα μου ένα φωτεινό πρόσωπο γιατί μπορώ στα 32 μου να αντιληφθώ την αγάπη, τη θέρμη και την κατανόηση του άλλου. Είναι σημαντικό να μοιράζεσαι και να έχεις έναν άνθρωπο να κοιτάς στα μάτια», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Σύμφωνα με την "On Time", ο Γιώργος Γεροντιδάκης έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και παντρεύτηκε την αγαπημένη του την περασμένη Άνοιξη και συγκεκριμένα τον Απρίλιο κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η σύντροφός του

 Γιώργος Γεροντιδάκης

 Γιώργος Γεροντιδάκης σύντροφος

 Γιώργος Γεροντιδάκης Άγριες Μέλισσες