Λαχτάρισε η Μαρία Ηλιάκη - Βίντεο ντοκουμέντο από το τι συνέβη με την κόρη της

Πώς είναι τα πράγματα τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λαχτάρισε η Μαρία Ηλιάκη - Βίντεο ντοκουμέντο από το τι συνέβη με την κόρη της

Μητέρα και... μοντέλο (δείτε εδώ το σώμα της με μαγιό) μετά την γέννα. Η Μαρία Ηλιάκη είναι μια κλασική χαζομαμά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram συνηθίζει να μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την ζωή της τόσο με την κόρη της όσο και με τον σύζυγό της, αν και θέτει πάντα συγκεκριμένα όρια.

Η παρουσιάστρια που αυτό το διάστημα κάνει τις διακοπές της μαζί με την κόρη της στην Ελβετία προκειμένου να είναι στο πλευρό του συζύγου της, μέσα από ένα story της περιέγραψε την λαχτάρα που τράβηξε γυρνώντας από το σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα όπως είπε αφού ψώνισε μερικά σακουλάκια ξηρούς καρπούς για να φτιάξει ένα από τα κέικ που αγαπάει ο Στέλιος Μανουσάκης, βγάζοντάς τα από τη σακούλα χύθηκαν όλα στο πάτωμα και έτρεχε μανιωδώς να τα μαζέψει καθώς φοβήθηκε πως η κόρη της, Κατερίνα η οποία πλέον περπατάει, θα αρχίσει να τα βάζει στο στόμα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη

«Σήμερα έζησα αυτή την αργή κίνηση που βλέπουμε στις ταινίες. Είχα πάει σούπερ μάρκετ, είχα πάρει διάφορους ξηρούς καρπούς κι έτσι όπως έχω γυρίσει και η μικρή είναι γύρω μου και κάνει βόλτες γιατί περπατάει κάπως πάω να βγάλω τα κουτιά και ανοίγουν και αρχίζουν και πέφτουν σε αργή κίνηση σε πατώματα και καναπέδες και σκέφτομαι την μικρή να πηγαίνει να το πιάνει και να το βάζει στο στόμα… πιο γρήγορα δεν έχω μαζέψει το σπίτι, σε πέντε δευτερόλεπτα…», είπε.

Εκείνος είναι 39 ετών ενώ εκείνη...

Η Μαρία Ηλιάκη συνάντησε τον Στέλιο Μανουσάκη το 2018 και ο έρωτας τους δεν άργησε να φουντώσει. Μπορεί να μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε Ελλάδα και Ζυρίχη (που εργάζεται ο γυναικολόγος), ωστόσο μέχρι και σήμερα παραμένουν πολύ ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται και από την έκπληξη που της είχε κάνει στον αέρα της εκπομπής "Τι λες τώρα".

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, γνωρίζονταν πολλά χρόνια, εκείνη έκανε παρέα με τις αδερφές του και σχεδόν τον σνόμπαρε, ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις από που θα σε βρει ο έρωτας.

Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Φλεβάρη του 2021 η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. 9 μήνες αργότερα κράτησε στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Μέχρι και σήμερα Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης μπορεί να κρατούν την ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως δεν κρύβουν ούτε λεπτό την ευτυχία τους.

Μαρία Ηλιάκη Στέλιος Μανουσάκης διαφορά ηλικίας

Όπως είδαμε στο διαδίκτυο η Μαρία Ηλιάκη περνάει σε ηλικία τον αγαπημένο της. Εκείνος είναι 39 ετών, ενώ η παρουσιάστρια 44 και δεν της φαίνεται καθόλου, αφού μοιάζει πολύ μικρότερη του.