X-Factor: Είχε πάει και στο The Voice - Όλη η αλήθεια για την νικήτρια Κατερίνα Λαζαρίδου

Έδωσε μεγάλη μάχη με τον εαυτό της για τα κιλά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X-Factor: Είχε πάει και στο The Voice - Όλη η αλήθεια για την νικήτρια Κατερίνα Λαζαρίδου

Ο Χρήστος Μάστορας, τη Δευτέρα 11/7, προχώρησε σε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για την παίκτρια της ομάδας του στο X-Factor που κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση, την Κατερίνα Λαζαρίδου. Εξήγησε πως μέσα από εκείνη, μπόρεσε να αγαπήσει τον εαυτό του λίγο παραπάνω και μία τέτοια δήλωση μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε περισσότερα γι' αυτό το κορίτσι.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι 24 ετών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρό παιδί είχε καταλάβει πως υπήρχε μία δυνατή αγάπη για την μουσική, ενώ δεν άργησε να ξεκινήσει τα μαθήματα πιάνου. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να ασχοληθεί ποτέ ουσιαστικά με την φωνή της, καθώς, όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια, δεν έχει κάνει ποτέ της μαθήματα φωνητικής.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την Κατερίνα Λαζαρίδου του X-Factor

Το 2016, όταν ήταν ακόμη 16 ετών, έκανε την πρώτη της απόπειρα να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να διαγωνιστεί σε μουσικού σόου συμμετέχοντας στο The Voice. Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού φάνηκε πως εντυπωσίασε τους κριτές, ωστόσο δεν κατάφερε να προχωρήσει πολύ, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού.

Δεν τα παράτησε, όμως, και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, πριν από περίπου τρία χρόνια πλέον, ξεκίνησε να ανεβάζει διάφορα βίντεό της στο Tik Tok, που έγινε πολύ δημοφιλές εκείνη την περίοδο, στα οποία τραγουδούσε και μοιραζόταν με τον κόσμο τα κομμάτια που της άρεσαν περισσότερο. Έφτασε, μάλιστα, τους 132.000 ακόλουθους.

Το ταξίδι της δεν ήταν ποτέ εύκολο, διότι πέρα από τις προσπάθειές της να αναδειχθεί στο τραγούδι, η μάχη που έδινε για να αγαπήσει το σώμα της, την επηρέαζε σημαντικά. Το 2021 αποφάσισε να μιλήσει "ανοιχτά" γι' αυτό το ζήτημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας πως προσπαθεί να το ξεπεράσει και κάνει τα πάντα για να συμβεί αυτό.

«Δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ πόσα μπάνια έχω χάσει στη ζωή μου επειδή ντρεπόμουν για το σώμα μου (…)

Πριν από μερικά χρόνια δεν υπήρχε περίπτωση να δείτε κάτι τέτοιο. Όχι να χορεύω, να υπάρχω γενικά στην παραλία χωρίς πετσέτα για να κρύψω την κοιλιά μου. Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση να μη μας νοιάζει το σώμα μας. Να μην είναι το μόνο που σε νοιάζει όμως για να νιώθεις καλά. Να το προσέχεις, να τρέφεσαι σωστά, να το αγαπάς. Πάνω από όλα είναι υγεία μας.

Να σας αγαπάτε, γιατί κάνεις δεν θα το κάνει καλύτερα. Αυτά είχα να πω. Don’t forget to drink water. I love you all. Take care», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Λαζαρίδου

Οι πρώτες δηλώσεις της μεγάλης νικήτριας

Το βράδυ της Κυριακής 10/7 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του X-Factor. Όπως ήταν λογικό οι διαγωνιζόμενοι ήταν αρκετά αγχωμένοι καθώς όλοι ήθελαν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο των 150.000 ευρώ. Ωστόσο, μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Κατερίνα Λαζαρίδου η οποία είχε ως coach των Χρήστο Μάστορα.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη νικήτρια βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 11/7 στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» όπου μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για την εμπειρία της στον μουσικό διαγωνισμό. -δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα όλα είδαμε χθες-

«Δεν είχα κανέναν σκοπό να δηλώσω, το έκανα τελευταία στιγμή, 10 μέρες πριν από τις οντισιόν. Ο λόγος που το έκανα ήταν επειδή ένας φίλος μου με πίεσε. Δεν έχω κάνει μαθήματα μουσικής».