Σμαράγδα Καρύδη: Για αρχαία τραγωδία στην Επίδαυρο ντυμένη στα ροζ

Ντυμένη στα ροζ και πολύ λαμπερή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη: Για αρχαία τραγωδία στην Επίδαυρο ντυμένη στα ροζ

Η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε την Κυριακή 10/7 στο αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου προκειμένου να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της παράστασης «Μήδεια» του Μποστ. Εκεί την συνάντησε ο φωτογραφικός φακός μαζί με την καλή της φίλη Βίκυ Βολιώτη και ευδιάθετες πόζαραν στην κάμερα. Η ηθοποιός επέλεξε αέρινο ντύσιμο στις αποχρώσεις του ροζ και έδειχνε πολύ ξεκούραστη και λαμπερή.

Η Καρύδη σε συνέντευξή της μόλις πριν τρεις μέρες στην εκπομπή «Dot» μεταξύ άλλων είχε κάνει και κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τη γνωριμία με την καλύτερή της φίλη. Παρ' ότι αντιπάθησαν η μία την άλλη με την πρώτη ματιά, στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν και τώρα παραμένουν αχώριστες, όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες τους.

Οι φωτογραφίες της Σμαράγδας Καρύδη από την πρεμιέρα της Μήδειας στην Επίδαυρο

Η ηθοποιός επέλεξε ένα όμορφο ροζ πουκάμισο σε baby pink απόχρωση και ένα καρό παντελόνι σε παρόμοια χρωματική παλέτα. Τα μαλλιά της ήταν αέρινα, ενώ επέλεξε και φλατ χρυσά σανδάλια.

Η Σμαράγδα Καρύδη με την καλή της φίλη Βίκυ Βολιώτη στην Επίδαυρο

Η Σμαράγδα Καρύδη σε ομαδική φωτογραφία στην Επίδαυρο

«Το θεωρώ απαράδεκτο» - Η ερώτηση που την βγάζει εκτός εαυτού στις συνεντεύξεις

Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στο ''Dot'' την Κυριακή 10/7 παραχωρώντας μια εξομολογητική συνέντευξη, στην οποία ανέφερε πιο ευχάριστα κομμάτια της ζωής αλλά και γεγονότα, που την έχουν ενοχλήσει μέχρι σήμερα.

Ένα από αυτά αφορά στην απόκτηση παιδιού, για το οποίο έχει μιλήσει αρκετές φορές και έχει κάνει ξεκάθαρο, πως είναι προσωπική της επιλογή, που τη στηρίζει και δεν πρόκειται να αλλάξει. Άλλωστε είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή στο πλάι του Αθερίδη και γενικότερα άλλα ζητήματα τους έχουν απασχολήσει και όχι το να γίνουν μαζί γονείς.

«Το κάνουν σε όλες τις γυναίκες αυτό, όχι μόνο σε μένα και το θεωρώ απαράδεκτο. Πότε θα κάνεις παιδί και πότε θα παντρευτείς και αυτό με τα σκαλιά της εκκλησίας που μου φαινόταν πάρα πολύ αστείο.

Ειδικά το θέμα του παιδιού είναι απαράδεκτο να το ρωτάς σε μια γυναίκα γιατί δε ξέρεις και τι τραβάει ο άλλος, αν θέλει παιδί, αν έχει προβλήματα υγείας… Πως το ρωτάς αυτό το πράγμα;».