Με σώμα που κόβει την ανάσα - Πιο γυμνασμένη από ποτέ η Ναταλία Δραγούμη στα 49 της

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με σώμα που κόβει την ανάσα - Πιο γυμνασμένη από ποτέ η Ναταλία Δραγούμη στα 49 της

Η Ναταλία Δραγούμη είναι μία από τις γυναίκες της Ελληνικής showbiz που, παρά το γεγονός πως δεν πραγματοποιούν συχνά τηλεοπτικές εμφανίσεις, είναι πολύ ενεργές στα social media. Έτσι, η ηθοποιός, ύστερα από την αποκάλυψη που έκανε για την πιο δύσκολη τηλεοπτική της συνεργασία, βρέθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο και ξεκίνησε τις διακοπές του καλοκαιριού της με τον καλύτερο τρόπο.

Επισκέφθηκε, μάλιστα, την λίμνη Πρεβέλη και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό τη λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο δεν ήταν το τοπίο που μας εντυπωσίασε. Η ίδια πόζαρε φορώντας ένα λευκό μπικίνι και το κορμί της "τρέλανε" το κοινό της. Στα 49 της είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ και αυτό είναι αξιοζήλευτο.

Οι αναρτήσεις της Ναταλίας Δραγούμη με το γυμνασμένο της σώμα

Ναταλία Δραγούμη

Ναταλία Δραγούμη - Κρήτη

Ναταλία Δραγούμη - Ρέθυμνο

Ναταλία Δραγούμη - σώμα

«Δε λέω την ηλικία μου on camera αλλά...»

Τη Ναταλία Δραγούμη είδαμε σε νέες δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας 7/3 στο Mega Καλημέρα κάνοντας αποκαλύψεις τόσο για το παρελθόν όσο και για το επαγγελματικό της μέλλον. Η ηθοποιός τοποθετήθηκε για την ηλικία της και για τις πλαστικές επεμβάσεις λέγοντας πως δύσκολα θα σταμάταγε τον χρόνο με αυτόν τον τρόπο. Φαίνεται να τα έχει βρει κατά πολύ με τον εαυτό της, αφού έχει κάνει αρκετά χρόνια ψυχανάλυση.

Σίγουρα πολλά σημεία της ζωής της θα της έδειξαν πως χρειάζεται δουλειά με εκείνη, ειδικά η τραγική στιγμή της σεξουαλικής παρενόχλησης στα 12 της χρόνια αλλά και η διαρροή ροζ βίντεο με το πρόσωπο της, το οποίο την έκανε να νιώσει πρωτοφανή συναισθήματα!

«Η εκπομπή “Τα τραγούδια λένε ναι” είχε πάει εξαιρετικά, αλλά είχε κάνει τον κύκλο της. Όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, ήταν 4 χρόνια στον αέρα η εκπομπή. Έχω κάνει ψυχανάλυση περίπου 9 χρόνια. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο κομμάτι αυτό των πλαστικών επεμβάσεων. Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι επεμβατικό για να καταπολεμήσω το χρόνο».

Αναφερόμενη στο κίνημα metoo και στην κακοποίηση που βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικία, η Ναταλία Δραγούμη εξήγησε: «Είπα ότι έχω βιώσει κακοποίηση στα 12 μου, ήταν ένας που εμπιστευόταν η οικογένειά μου. Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδερφές μου».

Κλείνοντας, η Ναταλία Δραγούμη είπε: «Δε λέω την ηλικία μου on camera αλλά θα την πω σε μια παρέα, γιατί για τους ηθοποιούς δεν είναι και τόσο καλό να τη λες».