Βάσω Γουλιελμάκη: Έγινε για δεύτερη φορά νονά και η ευτυχία της δεν κρύβεται

Και το όνομα του μικρού είναι...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Βάσω Γουλιελμάκη: Έγινε για δεύτερη φορά νονά και η ευτυχία της δεν κρύβεται

Νονά για δεύτερη φορά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε η Βάσω Γουλιελμάκη, καθώς όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βάπτισε το όμορφο αγοράκι μιας φίλης της. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα πολύ όμορφο άλμπουμ φωτογραφιών από την τελετή και έγραψε και μερικές πολύ όμορφες ευχές για τον μικρό και τους γονείς του.

Ούτε μήνας δεν πέρασε από τότε που η ίδια έκανε γνωστό ότι έγινε νονά για πρώτη φορά αυτή τη φορά βαπτίζοντας ένα κοριτσάκι. Οι φωτογραφίες που ανέβασε από την δεξίωση ήταν πραγματικά παραμυθένιες αφού ξεχώριζε το ροζ χρώμα και τα ευφάνταστα γλυκά και διακοσμητικά. Πλέον λοιπόν η ηθοποιός έχει δύο βαπτιστήρια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Οι φωτογραφίες της Γουλιελμάκη από τη βάπτιση και το συγκινητικό της μήνυμα

Έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών της στο Instagram: «Οι φίλες μου βάλθηκαν να μην μ'αφήσουν μόνη μου τώρα που ανοίγει τα φτερά της η κόρη μου!

Έτσι μέσα σε λίγες μέρες έγινα για δεύτερη φορά νονά!!!!Το όνομα σου Παναγιώτης ,από τον παππού σου ,που μόλις με άκουσε να το λέω παραλίγο να μας πάρουν τα κλάματα! Τι ωραίο που είναι να δίνεις χαρά στους ανθρώπους. Είμαι σίγουρη με τους υπέροχους γονείς που έχεις θα δώσεις και εσύ με τη σειρά σου αγάπη και χαρά σε όλους όσους εσύ επιλέξεις να είναι κοντά σου και να φωτίζουν το δρόμο σου. Τυχερό ,γερό και ευλογημένο να είσαι αγοράκι μου. Η νονά που θα είναι δίπλα σου και θα σ' αγαπάει από εδώ μέχρι το φεγγάρι και ξανά πίσω»

Η Βάσω Γουλιελμάκη με τη μητέρα του μικρού Παναγιώτη

Η Βάσω Γουλιελμάκη αγκαλιά με τον μικρό Παναγιώτη

Η Βάσω Γουλιελμάκη ντύνει το βαφτιστήρι της

Ο μπουφές στη βάπτιση του μικρού Παναγιώτη

Οι αποκαλύψεις της Γουλιελμάκη για την προσωπική της ζωή

Η Βάσω Γουλιελμάκη είχε βρεθεί καλεσμένη την Πέμπτη 23/6 στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις συνεχείς προτάσεις γάμου που δέχεται μέσα από τα social media.

Ειδικότερα, η Βάσω Γουλιελμάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά το διαζύγιο μου υπήρχαν σχέσεις στη ζωή μου που δεν τις είδατε. Δεν θέλω και δεν μου αρέσει καθόλου, μα καθόλου, να ξέρουν την προσωπική μου ζωή. Όταν συμβαίνει αυτό, λίγο κάπως μου ταράζει τα νερά μου».

«Βέβαια, δέχομαι συνέχεια προτάσεις γάμου στα social media! Έλα τώρα, Μπέττυ, δεν σου έχουν στείλει πολλά παντρεμένη γυναίκα; Ίσως όμως επειδή είσαι παντρεμένη, την έχεις σκαπουλάρει! Δεν ξέρω γιατί… Μήπως, επειδή βλέπουν ότι δεν είμαι παντρεμένη, λένε «κάτσε να της προτείνω να παντρευτούμε μπας και τσιμπήσει». Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε αυτά».

«Αν όμως είναι κάποιο πολύ όμορφο μήνυμα και με πιάσει σαν άνθρωπο, με συγκινήσει δηλαδή με τον τρόπο μου, απαντάω «ευχαριστώ πολύ». Μέχρι εκεί. Δεν έχω βγει ποτέ με κάποιον θαυμαστή. Ακόμα και να μου αρέσει κάτι, βλέπω το μήνυμα αλλά δεν μπαίνω να δω ποτέ το προφίλ γιατί πιστεύω ότι για να βγεις με κάποιον θα πρέπει να τον γνωρίζεις» συμπλήρωσε η Βάσω Γουλιελμάκη.