Ευχάριστα νέα για την Βάσω Γουλιελμάκη - Έγινε γνωστό πως...

Οι φωτογραφίες στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για την Βάσω Γουλιελμάκη - Έγινε γνωστό πως...

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα μοιράστηκε η Βάσω Γουλιελμάκη λίγο καιρό μετά το πένθος που βίωσε, καθώς όπως αποκάλυψε έγινε νονά. Η γνωστή ηθοποιός συγκεκριμένα βάφτισε την κόρη φίλων της και λίγο αργότερα δημοσίευσε φωτογραφίες από το μυστήριο και τη δεξίωση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, το όνομα της χαριτωμένης μικρής, Ανέλια!

Η Βάσω Γουλιελμάκη έγινε νονά

«Γλυκιά μου Ανέλια είσαι στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά, των ανθρώπων που εσύ διάλεξες για οικογένεια σου! Είμαι σίγουρη αφού και εγώ τους διάλεξα ότι θα σου δώσουν απλόχερα την αγάπη και την φροντίδα τους ,την καλοσύνη και την στήριξη τους!

Να έχεις υγεία, τύχη και αυτά που εσύ επιθυμείς! Μια ζωή γεμάτη από αγάπη έτσι όπως θα την φανταστείς! Θα είμαστε πάντα δίπλα σου!#νονα#νονος #Ανελια», έγραψε χαρακτηριστικά η Βάσω Γουλιελμάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Βάσω Γουλιελμάκη έγινε νονά

Η Βάσω Γουλιελμάκη έγινε νονά φωτο

«Θέλει δύναμη μεγάλη το να αποφασίσει να πεις την αλήθεια σου δημόσια»

Η Βάσω Γουλιελμάκη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδιό Λοιπόν και μίλησε για όλους και για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο αν το αν της έχει λείψει η τηλεόραση, για το κίνημα metoo στην Ελλάδα ενώ αποκάλυψε και την ωραιότερη συνεργασία της.

- Τι σας λείπει πιο πολύ από τη μαμά σας, την οποία χάσατε πρόσφατα;

Τα πάντα, η ίδια η μαμά μου, η μυρωδιά της, η παρουσία της, το χαμόγελο της, η καλοσύνη της. Δύσκολο όλο αυτό που ζω χωρίς εκείνη, θέλω να πιστεύω πως μας βλέπει, μας προστατεύει, μας καθοδηγεί και μας αγκαλιάζει.

- Ποια είναι η ωραιότερη σας συνεργασία;

Όλες μου οι συνεργασίες ήταν και είναι αγαπημένες, γιατί στη κάθε στιγμή αυτών των συνεργασιών πήρα και έδωσα κάτι, προχώρησα ένα βήμα παρακάτω. Έγινα ωριμότερη, απέκτησα τόσες εμπειρίες, γνώρισα όμορφους συναδέλφους σκηνοθετεί, παραγωγούς. Ωραίους ανθρώπους και ταλαντούχους.

- Σας έχει λείψει η τηλεόραση;

Ναι και είμαι χαρούμενη που ξεκίνησα γυρίσματα για τους «Συμπέθερους». Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή, είμαι ευγνώμων που έχω δουλειά, που ακόμα μαθαίνω, που εξελίσσομαι, που χαμογελάω, που στέκομαι στα πόδια μου.

- Θα κάνατε κάποιου είδους εκπομπή;

Εξαρτάται από το είδος της εκπομπής. Ναι, αν με ενδιέφερε, θα το έκανα. Αν ήταν μια πρόταση κοντά στα μέτρα μου γιατί όχι;

- Για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες που βγήκαν, ποια είναι η άποψη σας;

Στενάχωρο όλο αυτό για τον χώρο μας. Υπήρξα πολύ τυχερή και δεν μου συνέβη κάτι. Είμαι αυθόρμητος άνθρωπος οπότε δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Ήμουν πάντα σε δουλειές σημαντικών και σοβαρών ανθρώπων, με αντιμετώπισαν με αγάπη και σεβασμό. Σαφώς και πρέπει να μιλάνε οι συνάδελφοι όταν τους κακομεταχειρίζονται, θέλει δύναμη μεγάλη το να αποφασίσει να πεις την αλήθεια σου δημόσια.

- Ποιο είναι το μυστικό σας και παραμένετε πάντα νέα και όμορφη;

Σας ευχαριστώ πολύ. Υπήρξα πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής από παιδί και όταν έχεις πειθαρχία, δεν ξεφεύγει από τον στόχο. Προσπαθώ να γυμνάζομαι και να τρέφομαι σωστά. Η γυμναστική είναι και η ψυχοθεραπεία μου ή μάλλον μία από τις ψυχοθεραπείες μου. Μαγειρεύω, φτιάχνω κατασκευές, κάνω πρόβες. Όλα συντελούν στο να παραμένω υγιής μέσα και έξω.

Βάσω Γουλιελμάκη για τις καταγγελίες