Τον ξεποδάριασε - Το βίντεο από τη στιγμή που η Κόνι Μεταξά πατάει τον Μάριο Καπότση στον γάμο τους

Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα #not

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον ξεποδάριασε - Το βίντεο από τη στιγμή που η Κόνι Μεταξά πατάει τον Μάριο Καπότση στον γάμο τους

Ο γάμος της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της σεζόν, καθώς είδαμε την τραγουδίστρια να αλλάζει 4 νυφικά, ενώ στο γλέντι διασκέδασαν με τα τραγούδια του Λευτέρη Πανταζή και της Ελένης Φουρέιρα, που ήταν δίπλα τους σε αυτό το βήμα.

Φυσικά, δεν πρόκειται για μία απλή νύφη, καθώς η κόρη του καλλιτέχνη είναι γνωστή για την "τρέλα" και τον αυθορμητισμό της. Έτσι, όταν ήρθε η στιγμή που ο παπάς αναφώνησε: «Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα», η ίδια σήκωσε καλά καλά το νυφικό της, σήκωσε ψηλά το πόδι της και πάτησε το πόδι του συντρόφου της με πολλή δύναμη. Εκείνος φάνηκε να μην το απολαμβάνει ιδιαίτερα, ωστόσο όλοι γέλασαν και το σίγουρο είναι πως το στιγμιότυπο αυτό θα μείνει στην ιστορία.

Η Κόνι Μεταξά την ώρα που πατάει τον Μάριο Καπότση στον γάμο

Η ανάρτηση της μαμάς Ζώζας για το ευχάριστο γεγονός

Τον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση θα τον θυμόμαστε για πολύ καιρό, αφού ξεχώρισε για τη λαμπερή του τελετή, τους καλεσμένους και τις εκπλήξεις του. Οι άνθρωποι της showbiz δεν έχουν σταματήσει να εύχονται στο ζευγάρι και έτσι σειρά πήρε και η μητέρα της Κόνι, Ζώζα Μεταξά που μέσα από μια λιτή της ανάρτηση στο instagram ευχήθηκε στην κόρη της και στο γαμπρό της για την ξεχωριστή αυτή τους μέρα.

Την τελετή ακολούθησε ένα εντυπωσιακό πάρτυ σε μαγαζί των Χανίων, με θέα τη θάλασσα το οποίο κράτησε μέχρι το πρωί και διασκέδασε και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο.

«Παιδιά μου όμορφα! Να είστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι για όλη σας την ζωή», έγραψε στην ανάρτησή της η μητέρα της Κόνι Μεταξά και τη συνόδευσε από μια πολύ όμορφη φωτογραφία του ζευγαριού από την τελετή του γάμου τους.

Οι ευχές της Ζώζας Μεταξά για το γάμο της κόρης της