«Ήμουν εντελώς παγωμένη» - Η Τζένιφερ Λόπεζ συγκλονίζει μιλώντας για τις κρίσεις πανικού που έχει βιώσει

«Συνειδητοποίησα πόσο σοβαρές μπορεί να είναι...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ήμουν εντελώς παγωμένη» - Η Τζένιφερ Λόπεζ συγκλονίζει μιλώντας για τις κρίσεις πανικού που έχει βιώσει

Πρόσφατα η Τζένιφερ Λόπεζ - η οποία πρόσφατα αραβωνιάστηκε (δείτε εδώ το εντυπωσιακό δαχτυλίδι της) - προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από το ενημερωτικό δελτίο της «On the JLo». Η 52χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μέσα από το newsletter της στις κρίσεις πανικού που βίωνε όταν βρισκόταν στη δεκαετία των 20 χρόνων της ενώ μοιράστηκε και τα συναισθήματά της.

Η εξομολόγηση της Τζένιφερ Λόπεζ για τις κρίσεις πανικού

«Υπήρχε μια περίοδος στη ζωή μου όπου κοιμόμουν 3 με 5 ώρες τη νύχτα. Ήμουν στο πλατό όλη μέρα και στο στούντιο όλη τη νύχτα και έκανα γυρίσματα βίντεοκλιπ τα Σαββατοκύριακα. Ήμουν λίγο πριν μπω στα 30 και νόμιζα ότι ήμουν ανίκητη», είπε αρχικά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ στη συνέχεια αποκάλυψε ποιο ήταν το περιστατικό όπου κατέρρευσε: «Μια μέρα καθόμουν κατά τη διάρκεια ενός τρέιλερ, και όλο το στρες και η δουλειά, σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου με έκαναν να καταρρεύσω».

Η ίδια, σε άλλο σημείο, δεν δίστασε να εξομολογηθεί στους fans της ότι ένιωθε πως δεν μπορούσε να κουνηθεί. «Ήμουν εντελώς παγωμένη. Δεν μπορούσα να δω καθαρά. Τα σωματικά συμπτώματα άρχισαν να με τρομάζουν και ο φόβος επιδεινώθηκε».

«Συνειδητοποίησα πόσο σοβαρές μπορεί να είναι οι συνέπειες αν αγνοήσω αυτό που χρειαζόταν το σώμα και το μυαλό μου για να είναι υγιείς και από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι μου προς την ευεξία», πρόσθεσε. Η Jennifer Lopez να ζει ισορροπημένα με την ευεξία να αποτελεί κύρια προτεραιότητα του τρόπου ζωής της, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι είναι μυστικό αντιγήρανσης.

Το NETFLIX έκανε ντοκιμαντέρ πάνω στη ζωή της

Είναι γεγονός πως η πασίγνωστη πλατφόρμα netflix κυκλοφορεί πλέον το επίσημο τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ «Ηalftime», που παρουσιάζει σημαντικές στιγμές, στην καριέρα και τη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ. Η αγαπημένη λατίνα σταρ θα μας παρουσιάσει στα 52 της χρόνια τα όσα έχει καταφέρει και όσα έχει γίνει σήμερα ως καλλιτέχνης, μητέρα και διασημότητα, που ζει όλη της τη ζωή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Το netflix έχει κάνει σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή, καθώς η αγαπημένη σταρ φροντίζει να βρίσκεται μόνιμα στην επικαιρότητα, αλλά και στις καρδιές των εκατομμυρίων φαν της ανά τον κόσμο. Έχει αποκτήσει ξανά υψηλή θέση στη διεθνή ειδησεογραφία μετά την επανασύνδεσή της με τον πρώην σύντροφό της Ben Affleck, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν ξανά το ζευγάρι μαζί. Οι «Bennifer» δεν παραλείπουν να πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, όπως το πρόσφατο ρομαντικό δείπνο τους όπου ο φακός ''τσάκωσε'' τον Affleck να κάνει μια αγαπημένη του κίνηση στους γοφούς της(δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στο φεστιβάλ του Tribeca και θα είναι διαθέσιμο στο Νetflix από τις 14 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τους συντελεστές, θα προσφέρει μια ματιά στο κουράγιο και την αποφασιστικότητα που έκαναν την JLo μια σούπερ σταρ, από τις ταινίες της και τις συναυλίες της μέχρι την εμφάνισή της στο Super Bowl και την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου.

«Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στη διεθνή σούπερ σταρ, που έχει εμπνεύσει ανθρώπους εδώ και δεκαετίες με τη δημιουργική ευφυΐα της και τις πολιτιστικές συνεισφορές της. Και είναι μόνο η αρχή. Το ‘’Halftime’’ είναι η αρχή του δεύτερου μισού της ζωής της, ενώ δείχνει την εξέλιξη της σαν Λατίνα, μητέρα και καλλιτέχνης», αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου του ντοκιμαντέρ.