Pippa Middleton: Μητέρα για 3η φορά η αδερφή της γαλαζοαίματης Kate

Και το φύλο του μωρού είναι...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Pippa Middleton: Μητέρα για 3η φορά η αδερφή της γαλαζοαίματης Kate

Η Pippa Middleton, αδερφή της Kate, συζύγου του Πρίγκιπα Ουίλιαμ της Αγγλίας, πλέει ξανά σε πελάγη ευτυχίας αφού έγιναν ξανά γονείς για 3η φορά μαζί με τον σύζυγό της James Matthews. Το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια υποδέχτηκαν το 2018 τον πρωτότοκό τους γιο Άρθουρ, ενώ τρία χρόνια αργότερα το 2021 η Pippa έφερε στον κόσμο την κόρη της Γκρέις.

Η 38χρονη πλέον Pippa, έχει πολύ καλές σχέσεις με την αδερφή της Kate, που απολαμβάνει την εύνοια του παλατιού σε αντίθεση με την σύζυγο του Πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, που αποκήρυξαν το παλάτι και ζουν με πιο κοινή ζωή μαζί με τη μικρή τους κόρη. Τους είδαμε πάντως πρόσφατα να παρίστανται στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, παρά τις τεταμένες σχέσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Το φύλο του παιδιού των Middleton - Matthews

Σύμφωνα με πληροφορίες του People το παιδί γεννήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και είναι κοριτσάκι, το δεύτερο λοιπόν της οικογένειας. Άλλωστε η Pippa έχει δηλώσει:

«Είμαι παθιασμένη με τον αθλητισμό και την άσκηση και επίσης μου αρέσει να είμαι με παιδιά», μιλώντας στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, Trinity Saint David.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Η κόρη τους έσβησε τα πρώτα της κεράκια σε garden party

Και μπορεί κάποιοι να μην απολαμβάνουν την εύνοια του παλατιού, ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει από το να ζουν τη ζωή τους ευτυχισμένοι μαζί με το παιδί τους. Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε λοιπόν ,η κόρη των Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι .

Το Σάββατο 4 Ιουνίου υποδέχτηκαν στο Frogmore Cottage και συγκεκριμένα σε έναν από τους πίσω κήπους του πύργου, αγαπημένους φίλους για τα πρώτα γενέθλια της, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού, ενώ φίλος τους απαθανάτισε και τη μικρή Λίλιμπετ σε μια φοβερή φωτογραφία.

Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεγνοιάσουν και να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας μαζί με τη μικρή αλλά και φίλους, καθώς η Μέγκαν είχε περάσει πολύ δύσκολες ώρες τις προηγούμενες μέρες με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που έτυχε στον πατέρα της(δείτε τι ακριβώς έπαθε).

Λίγες ώρες μετά και στην δημοσιότητα είδαμε σχετική φωτογραφία με την κοκκινομάλλα Λίλιμπετ ανήμερα των γενεθλίων της.

Στην γλυκιά φωτογραφία η Λίλιμπετ χαμογελά καθώς παίζει στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς της. Φοράει ένα μπλε φόρεμα και ένα λευκό φιόγκο από δαντέλα στα κόκκινα μαλλιά της που κληρονόμησε από τον μπαμπά Χάρι!

Την φωτογραφία δημοσίευσε ο Misan Harriman, στενός οικογενειακός φίλος, ο οποίος παρευρέθηκε στο πάρτι της Λίλιμπετ με τη γυναίκα και τα παιδιά του, απαθανατίζοντας όμορφες στιγμές από το απόγευμα του Σαββάτου.
«Ήταν τόσο προνόμιο να γιορτάσω τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ με την οικογένειά μου και τη δική της! Χαρά και ζωγραφική παντού» περιέγραψε ο Misan Harriman για το πάρτι γενεθλίων.

Η μικρή Λίλιμπετ στο πάρτυ γενεθλίων της