Αγκαλιά στα παρασκήνια ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση - Στο πλευρό του ηθοποιού σε κάθε βήμα

Τρυφερά τετ α τετ για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγκαλιά στα παρασκήνια ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση - Στο πλευρό του ηθοποιού σε κάθε βήμα

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, αν και δεν το έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι σε προσωπικές τους δηλώσεις, είναι σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, πέρα από το Κόκκινο Ποτάμι, οι δυο τους πρόκειται να εμφανιστούν μαζί στην τηλεόραση για ένα άλλο πρότζεκτ.

Το βράδυ της Δευτέρας 11/7, λοιπόν, είχε πρεμιέρα η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός ως Ερμής, "Προμηθέας Δεσμώτης", και εκεί βρέθηκαν πολλές προσωπικότητες του χώρου για να δουν και να στηρίξουν τους συναδέλφους και τους φίλους τους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η σύντροφος του ίδιους, με την οποία φωτογραφήθηκαν μαζί χαμογελώντας, στα παρασκήνια.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση στα παρασκήνια της παράστασης

Ιωάννης Παπαζήσης

Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση

«Και νόμος να μην υπήρχε...»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Πέμπτη 7/7 και μεταξύ των όσων ανέφερε για τη ζωή του και τα επαγγέλματα, που έχει κάνει μέχρι σήμερα μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον γιό του.

Ο ηθοποιός είναι γνωστό, πως έχει αποκτήσει ένα παιδί με την Βανέσα Αδαμοοπούλου, με την οποία μπορεί να μην ζουν πια μαζί, έχουν επιλέξει ωστόσο έναν πολύ όμορφο και πολιτισμένο τρόπο για να μεγαλώσουν το αγόρι τους. Μάλιστα, αποκάλυψε πως εφαρμόζουν την συνεπιμέλεια, ως τον πιο δίκαιο και ιδανικό τρόπο, για να μην στερείται το παιδί κανενός γονέα.

«Το καλύτερο νέο ήταν ότι πέρασα στο Εθνικό Θέατρο και ότι θα αποκτήσω τον γιο μου. Μετά την απόκτηση του παιδιού οι λέξεις πήραν μια άλλη μορφή. Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχω επιλέξει με την γυναίκα μου και νόμος να μην υπήρχε, αυτό θα κάναμε».