Τα απρόοπτα δεν έχουν τέλος στο πλατό της εκπομπής «ALPHA Τώρα» - Τι συνέβη;

Η ρομαντική διάθεση και τα σβησμένα φώτα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα απρόοπτα δεν έχουν τέλος στο πλατό της εκπομπής «ALPHA Τώρα»  - Τι συνέβη;

Μπορεί η εκπομπή «ALPHA Τώρα» να έκανε το πρωί της Δευτέρας 11/7 πρεμιέρα, ωστόσο τα απρόοπτα και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν και σήμερα 12/7 το πρωί. Συγκεκριμένα, στην έναρξη τα φώτα της εκπομπής δεν άναψαν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν με μια πιο... ρομαντική διάθεση.

Τι συνέβη στο πλατό της εκπομπής «ALPHA Τώρα»;

Μεταξύ άλλων, ο Χρύσανθος Κοσελόγλου δεν ενοχλήθηκε καθόλου από το απρόοπτο συμβάν καθώς συνέχισε κανονικά να μιλάει. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Καϋμένου δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως Μ’ αρέσει που δεν χάνεις την ψυχραιμία σου. Δεν άναψαν τα φώτα μας, σκοτεινοί είμαστε, αλλά θα ανάψουν τα φώτα μας».

Επική ατάκα από τον Βερύκιο στην Καϋμένου on air - «Δεν θέλω να γίνεις μία καινούρια Σταματίνα…»

Το πρωί της Δευτέρας 11/7 η εκπομπή «ALPHA Τώρα» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Καϋμένου, ο Παναγιώτης Σουρέλης, ο Χρύσανθος Κοσελόγλου καλημέρισαν τους τηλεθεατές καθώς πρόκειται να τους κρατάνε συντροφιά το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμος Βερύκιος εμφανίστηκε επίσης στην εκπομπή ενώ δεν δίστασε να πει και μια επική ατάκα αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και σας ζητάω κάτι. Να με διακόπτετε και να μου αφαιρείτε τον λόγο.

Δεν θέλω Αλεξάνδρα μου να γίνεις μία καινούρια Σταματίνα και να μου παίρνεις το κεφάλι στον αέρα» είπε ο δημοσιογράφος. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Καϋμένου απάντησε, «Μην τα λες αυτά τώρα εκεί που είναι διακοπές». «Στη Νάουσα της Πάρου είναι. Και είναι και η άλλη η ξινή, η ξανθιά η φίλη μου« συνέχισε ο Δήμος Βερύκιος.

Η ατάκα του Βερύκιου στον αέρα του «ALPHA Τώρα»