Στιγμές ευτυχίας για την Έλενα Παπαρίζου μετά την τραγωδία στα MAD VMA 2022 - Τι συνέβη;

Ο κόσμος την αποθέωσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Έλενα Παπαρίζου μετά την τραγωδία στα MAD VMA 2022 - Τι συνέβη;

Η Έλενα Παπαρίζου, μετά από το τραγικό συμβάν στα βραβεία MAD 2022, όπου η ίδια κινδύνευσε να τραυματιστεί εξαιτίας των δύο τράπερ (δείτε το στιγμιότυπο εδώ), βρέθηκε στη Σουηδία για να πραγματοποιήσει κάποιες συναυλίες μαζί με το παλιό της συγκρότητα, τους Antique.

Όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love it, το πρωί της Τρίτης 12/7, οι εμφανίσεις της έγιναν όλες sold out και κατά τη διάρκεια αυτών γινόταν πανικός. Πλήθος κόσμου χόρευε στον ρυθμό των τραγουδιών της και τα χειροκροτήματα ακουγόντουσαν μέχρι την Ελλάδα.

Ο ξένος λαός αγαπάει την τραγουδίστρια, καθώς έχει δουλέψει και εκεί και έχει αναπτύξει την μουσική της παίρνοντας έμπευση από αυτόν τον λαό, γι' αυτό και τα κομμάτια της θα τους μείνουν αξέχαστα.

Η αποθέωση της Έλενας Παπαρίζου σε συναυλίες της στην Σουηδία

«Το λιγότερο που...» - Η πρώτη της ανάρτηση μετά το τραγικό συμβάν

Η Έλενα Παπαρίζου αποτελεί το πρόσωπο των ημερών, καθώς την Τετάρτη 22/6 το βράδυ έζησε ένα πολύ βαρύ σκηνικό κατά τη διάρκεια της απονομής βραβείων Mad Vma 2022. Η καλλιτέχνης ετοιμαζόταν να τιμηθεί το τον τίτλο, που κέρδισε και εν τέλει βρέθηκε να τρέχει να γλιτώσει, από συμπλοκή που ξέσπασε.

Βρέθηκε χωρίς καμία αμφιβολία σε πολύ δύσκολη θέση, αφού δεν περίμενε με τίποτα το event να έχει τέτοια έκβαση. Μπορεί σωματικά να γλίτωσε και να μην φέρει τραύματα, όμως ψυχολογικά πιέστηκε πολύ και αυτό φάνηκε από το πρώτο post, που έκανε την Πέμπτη 23/6 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Με αγάπη και εκτίμηση, Έλενα».

Έλενα Παπαρίζου