Σάλος: Μετά το GNTM του STAR πουλάει καυτά προσωπικά της βίντεο για τα προς το ζην

Και ναι, είναι αυτή που σκεφτήκατε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος: Μετά το GNTM του STAR πουλάει καυτά προσωπικά της βίντεο για τα προς το ζην

Πέρασε από οντισιόν στο ριάλιτι μόδας του STAR, GNTM, και την έκοψαν λόγω πλαστικών και αισθητικών επεμβάσεων. Λίγα χρόνια μετά έγινε αγνώριστη, αφού όπως θα δείτε παρακάτω μοιάζει με barbie, κι άνοιξε δικό της κανάλι στο Only Fans όπου πουλά βίντεο με πολύ προσωπικές της στιγμές σε απίστευτες μάλιστα τιμές.

Αποκλείεται να μην σας πάει κάπου το μυαλό...

Ο λόγος για την παραλίγο GNTM Αλιόνα Αμπράμοβα...

Αμπράμοβα gntm

...την γνωστή “έχω κάνει μόνο χείλη και τσίτος” η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό followers στο instagram και το tiktok

Βέβαια δεν μπόρεσε όλους αυτούς να τους μετασχηματίσει σε κέρδος αφού το κοινό της δεν βρήκε ανταπόκριση σε διαφημιστικές εταιρείες και περιορίστηκε σε ελάχιστα προϊόντα!

Αμπράμοβα gntm star
Σήμερα είναι κάπως έτσι...

Έτσι άνοιξε ο δρόμος για το only fans. Μία διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία κάνει μεγάλη καριέρα η Τζούλια Αλεξανδράτου. Είναι μία πλατφόρμα στην οποία ζητάς συνδρομή από τους ακόλουθους για να δουν το περιεχόμενο που δημοσιεύεις! Υπάρχει το δωρεάν περιεχόμενο πού είναι κάποιες φωτογραφίες και videos, “τυράκι” για το τι θα δουν αυτοί που θα πληρώσουν και το περιεχόμενο με πληρωμή, που όπως αντιλαμβάνεστε για να δώσει ο άλλος τα χρήματά του θα πρέπει να αξίζει.

Αμπράμοβα gntm only fans

Το ξέρουμε ότι όλο αυτό σας θυμίζει την Τζούλια Αλεξανδράτου , αφού υπήρχε υλικό της στην ίδια πλατφόρμα κάποτε, αλλά έχουμε να σας πούμε πως πλέον έχει αλλάξει εντελώς καριέρα (δείτε εδώ με τι ασχολείται σήμερα).