Δικαστήρια τέλος για τον Johnny Depp - Τα βρήκαν εξωδικαστικά για την υπόθεση ξυλοδαρμού

Δεν θα χρειαστεί να ξαναδεί δικαστική αίθουσα, τουλάχιστον προσωρινά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δικαστήρια τέλος για τον Johnny Depp - Τα βρήκαν εξωδικαστικά για την υπόθεση ξυλοδαρμού

Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες για τον Johnny Depp, αφού μετά την πολύμηνη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγό του Amber Heard, εκκρεμούσε ακόμα μια υπόθεση σε βάρος του, καθώς κατηγορείτο για ξυλοδαρμό εις βάρος μέλους της παραγωγής «City of Lies» το 2017. Αν και η δίκη είχε προγραμματιστεί για τις 25 Ιουλίου οι δυο πλευρές φέρεται να τα βρήκαν εξωδικαστικά, επομένως ο ηθοποιός ελπίζει ότι θα κάνει καιρό να ξαναδεί αίθουσα δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στην πολύκροτη υπόθεση με την Amber Heard Που είχε κρατήσει καθηλωμένη την παγκόσμια κοινή γνώμη, ο Depp εν τέλει αθωώθηκε πανηγυρικά αφού οι ισχυρισμοί της πρώην συντρόφου του δεν έγιναν πιστευτοί από το δικαστήριο. Μάλιστα της εκδίκασαν να του πληρώσει και ένα αστρονομικό ποσό ως αποζημίωση, με την πλευρά του ηθοποιού να έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην το απαιτήσει.

Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από τη δίκη για τον ξυλοδαρμό που κατηγορείται ο Johnny Depp

Σύμφωνα με την κατάθεση του Γκρεγκ Μπρουκς, ο Τζόνι Ντεπ τον χτύπησε δύο φορές στα πλευρά, έξω από ξενοδοχείο του Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακόψουν τα γυρίσματα για πολλή ώρα.

Όπως ισχυρίζεται, όταν ζήτησε στον ηθοποιό να σταματήσει, εκείνος έξαλλος του φώναξε: «Δεν έχεις δικαίωμα να μου πεις τι θα κάνω». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην κατάθεσή του ο Μπρους ανέφερε πως ο Τζόνι Ντεπ φαινόταν μεθυσμένος και μύριζε έντονα αλκοόλ.

Την υπεράσπισή του είχε κληθεί να αναλάβει η Καμίλ Βάσκεζ, μαζί με τον δικηγόρο Ράνταλ Σμιθ. Μετά την ενεργό δράση της στην υπεράσπιση του Ντεπ στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Χερντ, η 37χρονη δικηγόρος απέδειξε πως μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε υπόθεση.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να κάνει τίποτα, αφού όπως αναφέρει το Deadline «οι δύο πλευρές κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό». Οι όροι της συμφωνίας βέβαια, δεν έγιναν γνωστοί.

«Η συμφωνία του διακανονισμού προϋποθέτει την απόρριψη αυτής της υπόθεσης με την ολοκλήρωση καθορισμένων όρων, που δεν πρόκειται να εκτελεστούν εντός 45 ημερών από την ημερομηνία του διακανονισμού», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Άφησε πίσω τα δικαστήρια και ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη

Μια έντονη φήμη που διογκώνεται αυτές τις μέρες αναπαρήγαγε στις 28/6 το πλατό του «Πάμε Δανάη» καθώς φαίνεται πως η Disney τάζει πολλά εκατομμύρια στον Johnny Depp για να επιστρέψει στην κατά σειρά έκτη ταινία των Πειρατών της Καραιβικής. Πάντως ο Ντεπ μετά από δύο χρόνια αποχής από τις κινηματογραφικές αίθουσες λόγω της δικαστικής του διαμάχης με την Amber Heard, φαίνεται πως έχει άλλα επαγγελματικά σχέδια.

Η πρώην σύντροφός του πάντως δεν φαίνεται να αποδέχεται τη δικαστική της ήττα μετά την απόρριψη του δικαστηρίου των κατηγοριών για κακοποιητική συμπεριφορά του Depp. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι θα κληθεί να του πληρώσει και ένα μεγάλο ποσό που της εκδικάστηκε. Έτσι θα συνεχίσει να κυνηγάει την υπόθεση και θα παρουσιάσει ξανά ως αληθή ντοκουμέντα που έχει απορρίψει ήδη το δικαστήριο. Ο πρώην σύντροφός της πάντως φαίνεται να έχει αφήσει πίσω αυτή την ψυχοφθόρα διαμάχη και όπως θα δούμε συνεχίζει τα επαγγελματικά του βήματα.

Όπως μάθαμε από συνεργάτες της Δανάης Μπάρκα κυκλοφορεί μια φήμη που λέει ότι η Disney του προσφέρει 300.000.000 δολάρια για να επιστρέψει στην ταινία. Σύμφωνα πάντως με τους δικηγόρους του αλλά και τους ανθρώπους που του κάνουν δημόσιες σχέσεις, αυτή είναι μια κατασκευασμένη ιστορία που προς το παρόν δεν ισχύει.

Η φήμη αυτή φαίνεται να ξεκίνησε από μια φράση που είχε πει ο ίδιος σε ένα δικαστήριο όπου είχε αναφέρει ότι ούτε με 300 εκατομμύρια δε θα επέστρεφε στους Πειρατές της Καραιβικής. Φαίνεται να έχει δυσαρεστηθεί με τους παραγωγούς, ενώ κατά τη διάρκεια των δικαστηρίων αντικαταστάθηκε στο prequel του Harry Potter, όπου υποδυόταν τον κακό μάγο Grindewald.

Πάντως φήμη ή αλήθεια, όποιος επιθυμεί να δει ξανά το Johnny Depp στη μεγάλη οθόνη μετά από δύο χρόνια απουσίας, θα έχει την ευκαιρία να το κάνει αφού πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Γάλλου Μαιγουέν Λε Μπεσκό και υποδύεται το Λουδοβίκο τον 15ο. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στο Παρίσι ξυρισμένος και με τρέσες για τις ανάγκες του ρόλου.