Η Amber Heard καλείται να πληρώσει ένα ποσό μαμούθ - Η πρώτη της συνέντευξη μετά την "ήττα"

Στον απόηχο της δίκης με τον Johnny Depp

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Amber Heard καλείται να πληρώσει ένα ποσό μαμούθ - Η πρώτη της συνέντευξη μετά την

Μετά την πολύκροτη δίκη που είχε διχάσει όλο τον πλανήτη, και την πανηγυρική νίκη του Johhny Depp ενάντια στις κατηγορίες της πρώην συζύγου του Amber Heard, ο ίδιος έκανε την πρώτη εμφάνισή του, και λίγες μέρες μετά την έκανε και η ίδια, μιλώντας για πρώτη φορά στις κάμερες μετά το γεγονός.

Πράγματι την πρώτη συνέντευξη της μετά τη νίκη του πρώην της παραχώρησε η Amber Heard στο δίκτυο NBC News και τη δημοσιογράφο Savannah Guthrie.

Όσα υποστήριξε η Amber Heard

Η ηθοποιός τα έβαλε με τους ενόρκους, σημειώνοντας ουσιαστικά ότι μεροληπτούσαν υπέρ του πρώην συζύγου της, ωστόσο δεν τους κρατάει κακία. «Στην πραγματικότητα καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά

Ακόμα τάχθηκε και εναντίον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας πως τα σχόλια στο διαδίκτυο ήταν «άδικα εις βάρος της». «Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για μένα ή πώς κρίνει ό,τι συνέβη στην ιδιωτική ζωή του σπιτιού μου, στον γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά».

«Αλλά ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος και τα βιτριολικά λόγια, ακόμα κι αν νομίζετε ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσατε να με κοιτάξετε στα μάτια και να μου πείτε ότι στα social media υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση. Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι πιστεύετε πως αυτό ήταν δίκαιο» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, το μοντέλο και ηθοποιός καλείται να πληρώσει στον πρώην σύζυγό της ένα ποσό – μαμούθ της τάξεως των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

"Στο σφυρί" το πολυτελές ρετιρέ που έμεναν

Μετά το θρίλερ της δικαστικής διαμάχης τους και τα όσα ακούστηκαν εντός και εκτός δικαστικών αιθουσών, βγήκε επιτέλους η δικαστική απόφαση που αθωώνει -πανηγυρικά θα λέγαμε- τον ηθοποιό και "χαντακώνει" την Amber Heard. Από ότι φαίνεται λοιπόν, ο διάσημος αστέρας του Hollywood θέλει να γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή του και έτσι πουλά το πολυτελές ρετιρέ που ζούσαν όσο ήταν παντρεμένοι.

Το ρετιρέ όπου έμεναν στους 15 μήνες που έμειναν παντρεμένοι βγαίνει στο σφυρί. Η μονάδα είναι μία από τις πέντε που κατείχε ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» στην κορυφή του διάσημου κτιρίου Eastern Columbia στο κέντρο του Λος Άντζελες. Μετά το διαζύγιό του από τη Heard το 2016, ο 58χρονος Ντεπ καταχώρησε και πούλησε και τα πέντε ρετιρέ έναντι 12,78 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ενώ και οι πέντε μονάδες φέρονται να ήταν συνδεδεμένες μεταξύ τους όταν ο Depp και η Heard ζούσαν εκεί, στη συνέχεια χώρισαν αφού τις πούλησε και το ρετιρέ που βγήκε πιο πρόσφατα στην αγορά πωλείται προς 1.765.000 δολάρια. Το πολυτελές διαμέρισμα, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου του Λος Άντζελες, είναι μια διώροφη κατοικία που διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, δύο μπάνια και 1.780 μέτρα ελεύθερου χώρου.

Το ρετιρέ είχε την τιμητική κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και λίγο πριν το ακίνητο βγει στην αγορά.