''Με το Νίκο χωρίσαμε γιατί...'': Η Ευδοκία Τσαγκλή αποκαλύπτει γιατί ''τα έσπασαν'' με το έτερoν της ήμισυ στο Big Brother

''Δεν μου έχει δώσει ακόμα...'''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Με το Νίκο χωρίσαμε γιατί...'': Η Ευδοκία Τσαγκλή αποκαλύπτει γιατί ''τα έσπασαν'' με το έτερoν της ήμισυ στο Big Brother

Στην εκπομπή «Love it» έδωσε συνέντευξη η Ευδοκία Τσαγκλή. Η πρώην παίκτρια του Big Brother αποκάλυψε πως χώρισε με τον νικητή του ριάλιτι, Νίκο Τακλή, ο οποίος μάλιστα δεν της έχει δώσει ακόμα το μερίδιο που της είχε υποσχεθεί από το έπαθλο. Ακόμα αναφέρθηκε και στον πόλεμο της Ουκρανίας, καθώς έχει συγγενείς στη χώρα.

Οι δυο τους έζησαν μεγάλο έρωτα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού και μάλιστα είχε κάνει και μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση σε συνέντευξη που έδωσε. Είχε αναφερθεί στα σημείο που την εντυπωσίασαν στο χαρακτήρα του αλλά και πως κλήθηκαν να διαχειριστούν οι δυο τους τη σχέση που μπήκε στο μικροσκόπιο και πήρε περισσότερη δημοσιότητα από ότι ίσως μπορούσαν να διαχειριστούν.

Οι δηλώσεις της Τσαγκλή για το χωρισμό από τον Νίκο Τακλή

«Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε», λέει η Ευδοκία Τσαγκλή αρχικά και συνεχίζει:

«Ενώ στο Big Brother είχα πολλή ενέργεια, όταν βγήκα πέρασα αρκετά δύσκολα. Κρατάω επαφή μόνο με τη Μαίρη. Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε. Μας έκανε πιο δυστυχισμένους το να είμαστε μαζί, οπότε αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους.

Πληγώνεσαι σε έναν χωρισμό όταν έχεις συναισθήματα, αλλά πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέσει για πολύ. Μέχρι στιγμής ο Νίκος δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο, όπως είχε πει», είπε η Τσαγκλή.

Τέλος για τον πόλεμο που γίνεται στην πατρίδα της την Ουκρανία δήλωσε:

«Για εμάς δεν είναι μια νέα κατάσταση, το βιώναμε εδώ και οκτώ χρόνια. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει».

Άφησε τον Νίκο Τακλή στο παρελθόν και έβαλε πλώρη για άλλα - ο νέος της σύντροφος τα είχε με πασίγνωστο μοντέλο

Ο κακός χαμός επικράτησε πριν λίγο καιρό με την είδηση του χωρισμού της Κάτιας Ταραμπάνκο από τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, με τον ίδιο να κάνει γνωστό το τέλος της σχέσης του με το μοντέλο.

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα.

Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί» είχε αποκαλύψει στην Espreso.

Τόσο η Κάτια όσο κι εκείνος φαίνεται πως έχουν προχωρήσει στην ζωή τους (δείτε εδώ το βίντεο της Κάτιας μέσα από το αμάξι του νέου της συντρόφου) και μάλιστα πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly τον απαθανάτισε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής μαζί με την Ευδοκία Τσαγκλή, την νικήτρια του Big Brother 2.

Ωστόσο, η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Τακλή, τον δεύτερο φιναλίστ του παιχνιδιού, ωστόσο όπως φαίνεται έχουν χωρίσει.

undefined

undefined

undefined