Ταξίδι στην ρομαντική Ιταλία - Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό ταξίδι του Χρανιώτη και της Αβασκαντήρα

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ταξίδι στην ρομαντική Ιταλία - Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό ταξίδι του Χρανιώτη και της Αβασκαντήρα

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η γυναίκα του, Γεωργία Αβασκαντήρα, είναι ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της εγχώριας showbiz, καθώς ο έρωτάς τους είναι ειλικρινής και φροντίζουν να το δείχνουν πάντα. Μαζί έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, τον ξανθό τους άγγελο, και έκτοτε η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε.

Αφού, λοιπόν, καλοκαίριασε καλά οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξιδάκι στην κοντινή Ιταλία και συγκεκριμένα στην πιο ρομαντική πόλη, την Βενετία. Τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους τις ανήρτησαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram, ενώ δεν φαίνεται να έχουν πάρει και τον γιο τους μαζί. Βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο μακριά από τον θόρυβο της Αθήνας και διάλεξαν τον καλύτερο προορισμό.

Το ταξίδι του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα στην Ιταλία

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του είναι ντυμένοι στα ίδια χρώματα, με πρωταγωνιστή το μπεζ, ενώ η δεύτερη είναι άκρως εντυπωσιακή με την ολόσωμη λινή φόρμα που φοράει, που είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.

Γιώργος Χρανιώτης

Γεωργία Αβασκαντήρα

«Δεν είναι κονσέρβα ο έρωτας...»

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, την Τρίτη 7/6, και, πέρα από την ψυχανάλυση, μίλησε για την σχέση του με την σύντροφό του, Γεωργία Αβασκαντήρα, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και ο έρωτάς τους, πλέον, δεν κρύβεται.

Παρόλα αυτά, πολλοί μιλάνε για τον έρωτα ως κάτι περαστικό, ωστόσο ο ηθοποιός εξήγησε ποια είναι η δική του φοβία σχετικά με τον έρωτα στις σχέσεις και τα συναισθήματα που πολλές φορές έρχονται και φεύγουν. Μετά τον γάμο τους, αισθάνεται πολύ πιο άνετα να μιλάει δημόσια για εκείνη και έτσι δεν δίστασε να απαντήσει και για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Δεν θα ήμουν με την Γεωργία αν δεν ήμουν ακόμα ερωτευμένος, γιατί δεν καταλαβαίνω ακριβώς αυτό το επόμενο στάδιο ότι "ναι, είμαστε καλά, έχουμε τα παιδιά, κάνουμε σεξ μία φορά το χρόνο, αλλά αγαπιόμαστε". Δεν το θέλω να συμβεί. Δεν θέλω να γίνω ο τύπος που έχει την κοπέλα του αλλού και την παράνομη σχέση του ή την νόμιμη. Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, προσπαθώντας να εξηγήσει τι είναι αυτό που θέλει να συνεχίσει να υπάρχει στον γάμο του, ανέφερε: «Να υπάρχει σεξουαλική επιθυμία, η οποία πηγάζει από τον θαυμασμό που έχεις στον άλλον και από την καθημερινότητα που δεν είναι τόσο καθημερινή».

«Δεν το πιστεύω αυτό. Θα το διαπραγματευτούμε αν συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι κονσέρβα ο έρωτας...», τόνισε όταν η παρουσιάστρια του απάντησε πως είναι κάτι αναπόφευκτο.

«Όταν έχεις ένα παιδί και είναι άνθρωποι στο σπίτι και όταν έρχεσαι πτώμα από τη δουλειά, το να συνευρεθείς ερωτικά με τον σύντροφό σου θέλει και ένα περιβάλλον, αλλά να συμβαίνει», κατέληξε.