Deva Cassel: Η κόρη της Bellucci περπάτησε για τους D&G και συγκλόνισε τους πάντες με την αιθέρια ομορφιά της

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Deva Cassel: Η κόρη της Bellucci περπάτησε για τους D&G και συγκλόνισε τους πάντες με την αιθέρια ομορφιά της

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για ένα από τα πιο όμορφα παιδιά ηθοποιών που έχουμε συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για την Deva Cassel, κόρη της Monicca Bellucci και του Vincent Cassel, της οποίας η ομορφιά είναι από άλλο πλανήτη. Το ''πάντρεμα'' ιταλικών και γαλλικών ριζών πέτυχε απόλυτα και έτσι η κόρη της ιταλίδας σταρ θεωρείται από πολλούς άξια συνεχίστρια της μαμάς. Μάλιστα έχει ήδη ανοίξει τα φτερά της στο χώρο του modelling και περπάτησε πρόσφατα στο catwalk των Dolce & Gabbana που πραγματοποιήθηκε στις Συρακούσες της Σικελίας.

Αντίστοιχα βήματα ακολουθεί και εδώ στην Ελλάδα η κόρη της Ελληνοιταλίδας ηθοποιού Δωροθέας Μερκούρη, Γαία, που είναι και σύντροφος του γιου της Μενεγάκη, Άγγελου Λάτσιου, την οποία είδαμε πρόσφατα σε επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η Γαία έκλεψε επίσης τα βλέμματα με την ομορφιά της και τις εντυπωσιακές της αναλογίες.

Η εμφάνιση της Deva Cassel στο catwalk των D&G

Την είδαμε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα-κορσέ από τούλι, κεντημένο με δαντέλα, κρύσταλλα και πέρλες. Ανάμεσα στους πολλούς θεατές βρέθηκε και το αγόρι της, ο Luca Salandra, επίσης μοντέλο, ο οποίος δεν σταμάτησε να την θαυμάζει. Κομψή, με το μαύρο παντελόνι της, η Monica Bellucci ενθάρρυνε την κόρη της από την πρώτη σειρά.

Το μοντέλο, συνεργάζεται με το ιταλικό Fashion House εδώ και δύο χρόνια. Όχι μόνο «δανείζει» το πρόσωπό της στις καμπάνιες αρωμάτων «Dolce & Gabbana», αλλά λάμπει και στις επιδείξεις μόδας του οίκου. Τον περασμένο Αύγουστο, η 17χρονη είχε πάρει μέρος και στην παρουσίαση που διοργανώθηκε στη Βενετία. Η μητέρα της ήταν και πάλι εκεί για να τη στηρίξει.

η Deva Cassel στο catwalk των D&G στη Σικελία

Έχει πολύ καλές σχέσεις και με τη σύντροφο του πατέρα της Τίνα Κουνακέι

Πολύ όμορφα και ξεχωριστά γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της, η Τίνα Κουνακέι. Το μοντέλο που έλαμπε από χαρά είχε στο πλευρό της, τον σύζυγό της Βενσάν Κασέλ και την κόρη του αγαπημένου της Ντέβα.

Οι δύο κυρίες έδειχναν να το διασκεδάζουν καθώς ανέβασαν κοινές φωτογραφίες στα social media.

H καλλονή Τίνα Κουνακέι έσβησε 25 κεράκια στις 9 Απριλίου και το γιόρτασε σε εστιατόριο που βρέθηκε, περιτριγυρισμένη από όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Λαμπερή και απαστράπτουσα τράβηξε -όπως ήταν αναμενόμενο- όλα τα βλέμματα πάνω της με το εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα που ήταν όλο στολισμένο με παγιέτες. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, την βλέπουμε να ποζάρει με την κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Κασέλ. Τα δύο κορίτσια έδειξαν να το διασκεδάζουν και να είναι πολλά τα κοινά που έχουν μεταξύ τους. Άλλωστε έχουν μόνο 7 χρόνια διαφοράς.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί καθώς στις 8 Μαρτίου, για παράδειγμα, εθεάθησαν σε δείπνο που διοργανώθηκε στο περιθώριο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν τρυφερά και μοιράστηκαν κοινό βίντεο.

πηγή: πρωτο θέμα