''Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα'': Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις πλαστικές

Είναι ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα'': Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις πλαστικές

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στο διαδικτυακό κανάλι του Fipster στο YouTube και έπαιξε «Θάρρος ή Αλήθεια». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ερωτήθηκε από τον Φίλιππο Ιωάννου ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακούσει να λένε για την ίδια και εκείνη αναφέρθηκε με μεγάλη ειλικρίνεια στις πλαστικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον πλαστικό χειρούργο Ανδρέα Φουστάνο.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κάνει δύο γάμους, έναν με τον Τάκη Μπέτα, γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης με τον οποίο έχουν αποκτήσει και την κόρη της Χριστιάννα, με την οποία και έχουν τρομερή ομοιότητα και έναν με τον Φουστάνο. Η κόρη της μάλιστα είναι πολύ καλή φίλη με τη Δανάη Μπάρκα και σε πρόσφατο ταξίδι των δύο κοριτσιών στο Λονδίνο φρόντισαν μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου να κάνουν μια πολύ ιδιαίτερη αφιέρωση στη Θεοδωρίδου.

Τα όσα αποκάλυψε η Θεοδωρίδου στο Fipster για τις πλαστικές της

Ανέφερε λοιπόν πως το μεγαλύτερο ψέμα ήταν αυτό για τις πλαστικές της κατά τη διάρκεια του γάμου με τον Φουστάνο:

«Ψέμα που το δικαιολογώ όμως. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με έναν πλαστικό χειρουργό, με έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά έκατσα σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι. Αυτό με κυνηγάει. Μέρα παρά μέρα έκανα πλαστικές δηλαδή. Γελάω!

Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα; Εγώ αυτήν την ειλικρίνεια δεν την καταλαβαίνω. Εάν δεν προστατέψεις την προσωπική σου ζωή… Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής. Εγώ θέλω να είμαι φίλη με τους ανθρώπους γιατί η μουσική ανήκει σε όλους μας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Πριν και μετά το νυστέρι - Σπάνιες φωτογραφίες της Νατάσας Θεοδωρίδου από το παρελθόν

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει ανανεωθεί πολύ σημαντικά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κυκλοφορήσει αρκετά καινούργια τραγούδια ενώ όλους αυτούς τους μήνες την απολαμβάνουμε σε εμφανίσεις της.

Πολύς λόγος έχει γίνει βέβαια γύρω από το όνομά της και λόγω της μεγάλης αλλαγής στο πρόσωπό της. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ο γάμος της με τον πλαστικό χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο την έκανε μία άλλη.

Σε συνέντευξή της η Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές, απάντησε: «Δεν θα σας πω τι μου έχει κάνει ο Φουστάνος όσον αφορά τις πλαστικές, γιατί, αν πω ότι έκανα μία, κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι έκανα δέκα. Αν έλεγα ότι διόρθωσα τη μύτη μου, θα συμπλήρωναν οι «καλοπροαίρετοι» και λίγο τα ματάκια και λίγο τα χειλάκια. Α και τα αφτάκια! Πιστεύω στην ιδιωτικότητα και όχι στο φόρα παρτίδα. Αν έκανα πλαστική ή δεν έκανα, θα παραμείνει για πάντα ένα μυστήριο».

Βέβαια η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν μία κούκλα τόσο πριν όσο και μετά τις πλαστικές, ενώ όπως δείχνει καθημερινά δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την εμφάνισή της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, η Νατάσα Θεοδωρίδου χάρισε στην κόρη της, Χριστιάνα, ένα από τα πιο αγαπημένα της φορέματα, με το οποίο την είχαμε δει να εμφανίζεται επί σκηνής (δείτε εδώ τη φωτογραφία της).

Νατάσα Θεοδωρίδου πριν τις πλαστικέςΝατάσα Θεοδωρίδου πλαστικές