''Δεν ντράπηκες, σε πήραμε τηλέφωνο αλλά...'': H ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα με την κόρη της Θεοδωρίδου

Τι της αφιέρωσαν από τη βρετανική πρωτεύουσα;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν ντράπηκες, σε πήραμε τηλέφωνο αλλά...'': H ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα με την κόρη της Θεοδωρίδου

Στο Λονδίνο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Δανάη Μπάρκα και μάλιστα με πολύ καλή παρέα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ετοίμασε βαλίτσες για την Βρετανική πρωτεύουσα μαζί με την μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την οικογενειακή τους φίλη και ηθοποιό, Μαρία Καβογιάννη.

Άλλωστε το ταξίδι είχε ανακοινωθεί και πριν από λίγες μέρες από αναρτήσεις στο instagram(δείτε εδώ για ποιο λόγο βρέθηκαν στην αγγλική πρωτεύουσα).

Στο Λονδίνο δε θα μπορούσε να μη συναντηθεί και με την πολύ καλή της φίλη Χριστιάννα Μπέτα, κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, που σπουδάζει εκεί. Πέρα από τις βόλτες τους τους στην πρωτεύουσα και τα ψώνια επέλεξαν να κάνουν και μια αφιέρωση στη Θεοδωρίδου.

Τι της τραγούδησε η Βίκυ Σταυροπούλου

Η Σταυροπούλου που βρέθηκε μαζί στις βόλτες των κοριτσιών και μάλιστα έκανε και αρκετά stories, ερμηνεύσε το νέο τραγούδι της Νατάσσας Θεοδωρίδου «Δεν Ντράπηκες», με τον δικό της μοναδικό τρόπο και η Δανάη με την Χριστιάνα ξέσπασαν σε γέλια.

«Δεν ντράπηκες, σε πήραμε τηλέφωνο αλλά δεν απάντησες...Σε αγαπάμε..Hello from London Νατάσσα», ακούγεται να λέει η δημοφιλής ηθοποιός. H απάντηση της διάσημης τραγουδίστριας ήρθε λίγο αργότερα αφού έκανε repost το video και έγραψε με μεγάλα ροζ γράμματα κάτω από την ανάρτησή της: «Σας αγαπάωωωωω».

Τα "έσπασε" η Νατάσα Θεοδωρίδου σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις πιο δυναμικές γυναίκες του χώρου του θεάματος, όπως και οι γυναίκες που έχει επιλέξει να βρίσκονται δίπλα της. Πριν από λίγες μέρες εντοπίστηκε στην Μύκονο από τον φακό του Mykonos Live TV. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο νησί των ανέμων, αρχικά για λόγους εργασίας, ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και φυσικά απόλαυσε την παραμονή της εκεί διασκεδάζοντας με την παρέα της.

Η ίδια ήταν καλεσμένη σε δεξίωση βάφτισης, καθώς αποτέλεσε την αιτία που οι υπόλοιποι καλεσμένοι διασκέδασαν, τραγουδώντας για το ευτυχές γεγονός. Ύστερα, όμως, βρέθηκε σε έξοδο με παρέα στο γνωστό εστιατόριο Lotus στην Χώρα της Μυκόνου, όπου συνάντησε τον καλό της φίλο και ιδιοκτήτη Μάνο Πενταράκη.

Η τραγουδίστρια ήταν ντυμένη με απλά ρούχα, πάντα με στυλ αλλά χωρίς μεγάλη προσπάθεια, ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά και δέχθηκε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τον φακό του γνωστού φωτογράφου Νίκου Ζώτου που έσπευσε να την απαθανατίσει με μεγάλη χαρά και ευγένεια.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στη Μύκονο