Με δάκρυα στα μάτια αλλά φανερά ανακουφισμένη - Η όλο νόημα ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

«Ένα χρόνο πριν ξεκίνησα...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Με δάκρυα στα μάτια αλλά φανερά ανακουφισμένη - Η όλο νόημα ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη, μας έχει συνηθίσει στο να μοιράζεται αρκετά πράγματα από τη ζωή της με τους ακόλουθούς της στο Instagram, και πολλές φορές να μιλά έξω από τα δόντια, όπως σε πρόσφατη ανάρτησή της που προκάλεσε πανικό, και να λέει τα πράγματα όπως είναι χωρίς περιστροφές και μισόλογα!

Έτσι έκανε και σήμερα, μιας και το απόγευμα της Τρίτης 12/7 μέσα από τον λογαριασμό της, έκανε τον δικό της απολογισμό για την απόφασή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, ακριβώς πριν ένα χρόνο, κάτι που όπως αναφέρει την βασάνιζε όταν πήρε αυτή την απόφαση.

Η συγκινητική ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

«Ένα χρόνο πριν ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ τίποτα στη ζωή μου. Νόμιζα ότι ήξερα τι ήθελα να λύσω αλλά με κάθε συνεδρία ερχόταν κάτι άλλο στην επιφάνεια. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, κατάφερα να εκφράσω τα συναισθήματά μου, κάτι που με βασάνιζε όταν πρωτοπήγα. Μου πήρε ένα χρόνο ολόκληρο. Τα δάκρυα είναι ανακούφισης» έγραψε χαρακτηριστικά.

 Η όλο νόημα ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

Την ρώτησαν για τον Τζειμς Καφετζή και έτρεξε να φύγει - Η αντίδραση στην κάμερα

Την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μετά την επιστροφή της από την Κούβα με την μαμά της και ρωτήθηκε και για τον Τζέιμς Καφετζή σχετικά με το αν μιλάνε μετά το περιστατικό όπου μίλησε για την κακοποίηση που έχει δεχτεί, παρόλο που πριν λίγες ημέρες η youtuber είχε κράξει την εκπομπή της Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για τις σχέσεις τους, εκείνη έψαχνε δικαιολογίες για να φύγει, λέγοντας ότι 15 ημέρες που έλειπε δεν είχε ιντερνετ στο κινητό της.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν φήμες ότι η Άννα Μαρία Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή δεν έχουν πλέον καλές σχέσεις.