Ξέσπασε φωτιά στο "δεύτερο σπίτι" του Νίκου Χατζηνικολάου - Βίντεο ντοκουμέντο

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε φωτιά στο

Εικόνες τρόμου έζησαν οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας του Νίκου Χατζηνικολάου, Real FM, καθώς το βράδυ της Τρίτης 12/7 ξέσπασε φωτιά στο κτίριο γραφείων που βρίσκεται επί της Κηφισίας, ενώ ήδη οι προηγούμενες ημέρες ήταν δύσκολες για τον παρουσιαστή. Εκεί βρέθηκαν αμέσως 18 Πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι επιχείρησαν να σβήσουν τις φλόγες.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του δημοσιογράφου στο Twitter, ο οποίος φαινόταν τρομοκρατημένος με την κατάσταση. Όλα ξεκίνησαν στον πάνω όροφο, ωστόσο η φωτιά δεν άργησε να επεκταθεί και στους υπόλοιπους ορόφους. Παρόλα αυτά, μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής σε συνέχεια του post του απάντησε πως κανείς δεν κινδύνευσε και όλοι βγήκαν έγκαιρα έξω, εκτός από μία εργαζόμενη, ραδιοφωνική παραγωγό, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Το Tweet του Νίκου Χατζηνικολάου για την φωτιά στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας του

Φωτιά στις εγκαταστάσεις του Νίκου Χατζηνικολάου

Φωτιά στο δεύτερο σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου

«Δεν μπορούσα να φανταστώ...»

Την τελευταία του εκπομπή για τη φετινή σεζόν έκανε το βράδυ της Πέμπτης (10/6) ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω με καλεσμένο τον Σταμάτη Κραουνάκη. Κλείνοντας την εκπομπή, ο έμπειρος παρουσιαστής αποχαιρέτησε το κοινό και έδωσε ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

Πριν λίγες μέρες άλλωστε ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου και έτσι θα τον βλέπουμε στο κανάλι του Αμαρουσίου και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μπορεί ορισμένα δημοσιεύματα να ήθελαν την εκπομπή να μην συνεχίζει του χρόνου στον ΑΝΤ1 και να δίνει τη θέση της στον «Ενικό», ωστόσο όπως όλα δείχνουν το Ενώπιος Ενωπίω θα συνεχίζει να βρίσκεται στην Late Night ζώνη του σταθμού κανονικά, με τις όμορφες συνεντεύξεις του σε πρόσωπα που απασχολούν τη χώρα.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο επίλογο για την εκπομπή μου που ολοκληρώνει τη φετινή χρονιά. Καλό ξημέρωμα, ραντεβού τον Σεπτέμβρη» είπε στο κοινό.