''Τα πάνω κάτω'' με τον Νίκο Χατζηνικολάου - Παρελθόν το Ενώπιος Ενωπίω από τον ΑΝΤ1

Το μέλλον του παρουσιαστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Τα πάνω κάτω'' με τον Νίκο Χατζηνικολάου - Παρελθόν το Ενώπιος Ενωπίω από τον ΑΝΤ1

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του Αντ1, καθώς η θρυλική βραδινή εκπομπή ''Ενώπιος ενωπίω'' που παρουσιάζει ξανά τα τελευταία τρία χρόνια είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και έχει φιλοξενήσει πολύ σπουδαία πρόσωπα, που δε μιλούν εύκολα στις κάμερες όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η απόφαση για το μέλλον της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω και για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Μιας και η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της, ο όμιλος είναι σε συζητήσεις σχετικά με το ποια προγράμματα θα συνεχίσουν για του χρόνου. Η συγκεκριμένη εκπομπή, από ότι φαίνεται θα κοπεί και εν όψει των εκλογών που θα έρθουν, φημολογείται πως θα επανέλθει η εκπομπή ''Στον ενικό'' λόγω του πιο έντονου πολιτικού χαρακτήρα, που είχε.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η εκπομπή υπήρξε και στο παρελθόν και το κοινό θα θυμάται τις διαφορές από την τωρινή, που έχει αναλάβει. Πιο αναλυτικά ήταν στον αέρα τη σεζόν 2018 - 2019 και η προτίμηση, που έδειχναν τότε οι τηλεθεατές ήταν μεγάλη.

Ενώπιος Ενωπίω

Λίγα λόγια για τον Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι από τους κορυφαίους Έλληνες δημοσιογράφους, με τον ίδιο να έχει γράψει τη δική του ιστορία εδώ και 30 χρόνια και παραπάνω στην ελληνική τηλεόραση.

Ο ίδιος ξεκίνησε, όταν πρωτοέγραψε άρθρα στην εφημερίδα «Φωνή της Νέας Σμύρνης», ενώ ήταν ακόμα στην τελευταία τάξη του λυκείου. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα στα μέσα της δεκαετίας του 1980, στην εφημερίδα Μεσημβρινή ως φοιτητής. Ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και σε νεαρή ηλικία κέρδισε το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση, για την επιτυχία της συνέντευξης του Ευάγγελου Αβέρωφ. Στα ηλεκτρονικά μέσα ξεκίνησε κάνοντας εκπομπή στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

Από το 1989 εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, έχοντας πορεία σε όλα σχεδόν τα μεγάλα κανάλια, για να καταλήξει σήμερα στον ΑΝΤ1, ο οποίος εξέδωσε για τον ίδιο ανακοίνωση.

Ποια, όμως, είναι η ηλικία του; Ο Νίκος Χατζηνικολάου -που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την ανάρτησή του- γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1962 στην Αλεξανδρούπολη, κάτι που σημαίνει πως τον προσεχή Οκτώβριο θα κλείσει τα 60 του χρόνια, αριθμός που σε καμία περίπτωση δε θα μαντεύαμε, καθώς φαίνεται πολύ νεότερος, παρότι βρίσκεται τόσα χρόνια στις οθόνες μας.

 Αυτή είναι η ηλικία του Νίκου Χατζηνικολάου