Ο Σασμός στο κανάλι του ALPHA σκόρπισε το χάος με το απότομο και συγκινητικό, ωστόσο, τέλος του, αφού τα σχόλια στο twitter πήραν “φωτιά” για άλλη μία φορά. Μετά το τέλος, όμως, των γυρισμάτων οι πρωταγωνιστές και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς έκαναν τις πρώτες τους βουτιές και απόλαυσαν λίγο το καλοκαίρι πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, κατά τον οποίο θα γίνει ο “χαμός”.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκος Τσολερίδης, ο οποίος προχώρησε σε μία άκρως αποκαλυπτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφού πόζαρε ολόγυμνος, καθισμένος σε μία καρέκλα σε κάποιο κήπο. Πρόκειται για τον “Τηλέμαχο”, τον ξάδερφο της Μαρίνας στη σειρά, ο οποίος παρουσίαζε έναν εκρηκτικό χαρακτήρα και μάλλον δεν ήταν μόνο για τον ρόλο του.

Η γυμνή φωτογραφία του ηθοποιού του Σασμού

«Ιούλιος», έγραψε απλά στην περιγραφή και άφησε τον κόσμο να του απαντήσει, καθώς όλοι “τρελάθηκαν” με αυτή τη δημοσίευση.

Σασμός - Νίκος Τσολερίδης

Μπαίνουν στον δεύτερο κύκλο 2 ηθοποιοί “φωτιά”

Αναντίρρητα όσον αφορά την φετινή σεζόν, η σειρά που κέντρισε σε τεράστιο βαθμό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν ο Σασμός, το φινάλε του οποίου καθήλωσε για τα καλά το κοινό.

Μετά το τέλος λοιπόν του πρώτου κύκλου, οι συντελεστές ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια που θα προβληθούν από τον Σεπτέμβριο ενώ μάλιστα πρόκειται να εισβάλλουν και δύο νέα πρόσωπα.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως στην σειρά θα μπει ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του “Παύλου Βρουλάκη”, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLife”, στον “Σασμό” μπαίνει ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο οποίος θα υποδυθεί έναν έμπορο όπλων αλλά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που μετά τις “Άγριες Μέλισσες” θα βρεθεί στον “Σασμό” και θα υποδυθεί έναν αστυνομικό.

undefined

undefined