Ένας χρόνος χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο - Η ανακοίνωση της Άντζελας Γκερέκου για το μνημόσυνο

Η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένας χρόνος χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο - Η ανακοίνωση της Άντζελας Γκερέκου για το μνημόσυνο

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021 στα 81 του χρόνια μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο 251 νοσοκομείο λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Η κόρη και η σύζυγός του όλο αυτό το διάστημα βιώνουν το πένθος τους και ταυτόχρονα προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους ενώ τρέχουν σοβαρά οικονομικά ζητήματα (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την κληρονομιά του τραγουδιστή).

Το βράδυ της Τρίτης, η Άντζελα Γκερέκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε πως το ετήσιο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουλίου στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου

«Ενημερώνουμε ότι το ετήσιο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/7/22 στις 12:00 το μεσημέρι, στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών. Σας ευχαριστούμε!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου.

Η Άντζελα τραγούδησε Βοσκόπουλο στο φινάλε της Γης της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς έριξε αυλαία για την πρώτη σεζόν το βράδυ της Πέμπτης (30/6) και μάλιστα έκλεισε με τον πιο συγκινητικό τρόπο, με τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Μία σκηνή από το γλέντι, με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Γκερέκου ήταν αρκετή για να κάνει το κοινό να συγκινηθεί βαθύτατα.

Συγκεκριμένα, μετά τον πρώτο χορό του ζευγαριού, ο Φίλιππος σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και αμέσως ξεκίνησε να παίζει το «Πριν χαθεί το όνειρό μας» του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η Αθηνά, δηλαδή η Άντζελα Γκερέκου σηκώθηκε από τη θέση της και ξεκίνησε να τραγουδάει. Το κοινό συγκλονίστηκε τη στιγμή που η ηθοποιός κοιτάει συγκινημένη τον ουρανό. Αυτό άλλωστε φαίνεται πως είναι ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια μιας και το είχε τραγουδήσει με τη Μάρω Κοντού και τη Λυδία Κονιόρδου στα γυρίσματα της σειράς, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του συζύγου της.