Ξέχασε τα χρέη της στον Depp και το έριξε στο γαλλικό μενού - Δυο φορές σε υπερπολυτελέστατο εστιατόριο η Amber Heard

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ξέχασε τα χρέη της στον Depp και το έριξε στο γαλλικό μενού - Δυο φορές σε υπερπολυτελέστατο εστιατόριο η Amber Heard

Τι κι αν έχασε την πολύμηνη δίκη της με τον Johnny Depp, τι κι αν το δικαστήριο της εκδίκασε ένα ποσό μαμούθ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που προκάλεσε στον πρώην σύζυγό της, τι κι αν γράφει βιβλίο για να τον ξεπληρώσει...η Amber Heard δεν το βάζει κάτω. Η ζωή άλλωστε θέλει καλοπέραση για αυτό και παρά τις σκοτούρες η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε δύο φορές μάλιστα μέσα σε μια εβδομάδα στο πολυτελέστατο γαλλικό εστιατόριο «Le Bilboquet» στο Σαγκ Χάρμπορ, και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πιθανά η πλευρά του ηθοποιού δεν θα ζητήσει την αποζημίωση που της καταλόγισε το δικαστήριο, καθώς σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Depp, κύριο μέλημα και δικαίωση για τον ίδιο ήταν η αθώωσή του. Ωστόσο για καλό και για κακό η πρώην σύζυγός του γράφει την αυτοβιογραφία της, μήπως και μπορέσει να τον ξεπληρώσει.

Τι αναφέρουν οι διεθνείς πηγές για τα γεύματά της στο γαλλικό εστιατόριο

Όσο και αν προσπαθεί να αποφύγει την πληρωμή των περίπου 8,5 εκατομμυρίων στον πρώην σύζυγό της, η ρουτίνα της 36χρονης δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων της να αποδείξουν ότι δεν δύναται να αποπληρώσει το χρέος της.

Υπενθυμίζεται, ότι η επταμελής αρμόδια επιτροπή του δικαστηρίου στη Βιρτζίνια απένειμε στον Ντεπ αποζημίωση ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Χερντ, η οποία μειώθηκε κατά 2 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το Radar, η Χερντ εθεάθη να δειπνεί στο υπερπολυτελές εστιατόριο «Le Bilboquet» στο Σαγκ Χάρμπορ δύο φορές μέσα σε δύο εβδομάδες. Πηγή που επικαλείται το Page Six ανέφερε μάλιστα, ότι η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει το ακριβό φαγητό της και να διασκεδάζει.

Δεν το βάζει κάτω και πάει να βρει το δίκιο της εκ νέου στα δικαστήρια

Τελειωμό δεν έχει η υπόθεση μεταξύ τους, αφού παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της και αθώωσε τον Depp, η Heard δεν το βάζει κάτω και ζητάει να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση, για να βρει το δίκιο της.

Η 36χρονη ηθοποιός αμφισβήτησε την εγκυρότητα ενός από τους ενόρκους, με την νομική της ομάδα να καταθέτει πως η ταυτότητά του δεν μπορεί να επαληθευτεί και γι’ αυτό η ομάδα ζητά την ακύρωση της απόφασης, καθώς και της αποζημίωσης που όρισε το δικαστήριο. Οι νομικοί εκπρόσωποι της Χερντ υποστηρίζουν, επίσης, πως η δυσφήμιση για την οποία την κατηγόρησε ο Τζόνι Ντεπ δεν στηρίζεται σε επαρκή στοιχεία.

Η πρόταση των δικηγόρων της Χερντ κατατέθηκε στο δικαστήριο την Παρασκευή 1/7 και έτσι η Άμπερ Χερντ ζητά επίσημα να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεσή της.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της ηθοποιού υποστηρίζουν πως η ταυτότητα του ενόρκου Νο15 δεν μπόρεσε να επαληθευτεί, καθώς δεν δίνονταν σαφείς πληροφορίες ούτε για την ημερομηνία γέννησής του. «Σαφώς και γεννήθηκε μετά το 1945.

Οι δικηγόροι υποστηρίζουν ακόμη ότι η αποζημίωση ύψους 10 εκατ. πρέπει να απορριφθεί, διότι κατά τη διάρκεια της δίκης «ο Τζόνι Ντεπ προχώρησε αποκλειστικά στη θεωρία της δυσφήμισης και όχι στο αν ήταν πραγματικά ψευδείς οι ισχυρισμοί της».

Σε δήλωσή του στο Courthouse News, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσου, εξήγησε πως η κίνηση αυτή ήταν κάτι το αναμενόμενο, από μεριάς της Άμπερ Χερντ.