Εμπρηστική επίθεση η φωτιά στην εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου - Τα πρώτα στοιχεία

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εμπρηστική επίθεση η φωτιά στην εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου - Τα πρώτα στοιχεία

Στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης 13/7 ξέσπασε φωτιά στο κτίριο όπου στεγάζεται η εφημερίδα και τα υπόλοιπα μέσα που διαχειρίζεται ο Νίκος Χατζηνικολάου, REAL NEWS και FM. Μέσα από την ανακοίνωσή του στο Twitter γίνεται φανερό πως δεν πρόκειται για κάποιο πρόβλημα ή κάποιο λάθος που συνέβη, αλλά για κάποια εμπρηστική επίθεση.

Οι πληροφορίες για την εμπρηστική επίθεση στις εγκαταστάσεις του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο ισχυρισμός αυτός επιβεβαιώνεται, καθώς μπροστά από την είσοδο των εγκαταστάσεων στη λεωφόρο Κηφισίας βρέθηκαν υπολείμματα από γκαζάκια. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο ποιοι τοποθέτησαν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς, ωστόσο κατανοήθηκε ο τρόπος που η φωτιά έφτασε στον επάνω όροφο.

Σε πρώτο επίπεδο, ξέσπασε μία μικρή φωτιά στην είσοδο, όμως ήταν κοντά σε κάποιον αεραγωγό και έτσι επεκτάθηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς και έφτασε στον τρίτο όροφο. Η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο δύο ώρες αργότερα, αφού προκλήθηκαν πολλαπλές ζημιές, ωστόσο κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, πέρα από μία ραδιοφωνική παραγωγό που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων.

Στη θετική πλευρά των πραγμάτων...

Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια τέλεια οικογένεια και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Μάλιστα, η σημερινή 24/6 μέρα είναι αρκετά σημαντική και ιδιαίτερη για το ζευγάρι, καθώς γιορτάζουν 18 χρόνια γάμου. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, ο Νίκος Χατζηνικολάου -παρόλο που δεν μας συνηθίζει σε κάτι τέτοια- δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τον γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη (δείτε εδώ μάλιστα ποιος τους είχε παντρέψει).

«4 Ιουνίου 2004… Δεκαοχτώ χρόνια γάμου και είκοσι χρόνια μαζί! Την λατρεύω! Είναι και θα είναι πάντα το μωρό μου! #loveyou #adoreyou #forever», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η φωτογραφία του Χατζηνικολάου και της Τσολακάκη