Στιγμές ευτυχίας για την Μαρία Ηλιάκη - Η τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφο στο πλάι της μικρής τους κόρης

Πολύ γλυκό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Μαρία Ηλιάκη - Η τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφο στο πλάι της μικρής τους κόρης

Η Μαρία Ηλιάκη, μετά το τέλος της εκπομπής της με την Κατερίνα Καραβάτου, Τι λες τώρα, αποφάσισε να πάρει την κόρη της και να επιστρέψει στον σύντροφο της, ο οποίος βρίσκόταν στην Σουηδία. Αυτό και έκανε, ωστόσο το ταξίδι τους ήταν επεισοδιακό.

Βέβαια, οι πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν πως δεν θα παραμείνουν εκεί, αλλά θα επιστρέψουν στην Ελλάδα προς το τέλος του Ιουλίου, όπου θα επισκεφθούν την Κρήτη και όπως υποστηρίζεται θα πραγματοποιηθεί και η βάφτιση της μικρής τους.

Τώρα, όμως, που είναι και πάλι όλοι μαζί και έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις βόλτες και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην απαθανατίζουν αυτές τις στιγμές. Έτσι, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του αγαπημένου της την ώρα που προχωράει στο δρόμο κρατώντας το χέρι της αδυναμίας του, της κόρης τους και περπατάνε πλάι πλάι.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με τον σύντροφο και το παιδί της

Εκείνη φοράει ένα πολύχρωμα φορεματάκι, ενώ ο μπαμπάς της ένα γαλάζιο πουκάμισο και ένα γκρι παντελόνι. «Μπαμπας και κόρη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μαρία Ηλιάκη

Λαχτάρισε η παρουσιάστρια - Τι συνέβη;

Μητέρα και... μοντέλο (δείτε εδώ το σώμα της με μαγιό) μετά την γέννα. Η Μαρία Ηλιάκη είναι μια κλασική χαζομαμά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram συνηθίζει να μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την ζωή της τόσο με την κόρη της όσο και με τον σύζυγό της, αν και θέτει πάντα συγκεκριμένα όρια.

Η παρουσιάστρια που αυτό το διάστημα κάνει τις διακοπές της μαζί με την κόρη της στην Ελβετία προκειμένου να είναι στο πλευρό του συζύγου της, μέσα από ένα story της περιέγραψε την λαχτάρα που τράβηξε γυρνώντας από το σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα όπως είπε αφού ψώνισε μερικά σακουλάκια ξηρούς καρπούς για να φτιάξει ένα από τα κέικ που αγαπάει ο Στέλιος Μανουσάκης, βγάζοντάς τα από τη σακούλα χύθηκαν όλα στο πάτωμα και έτρεχε μανιωδώς να τα μαζέψει καθώς φοβήθηκε πως η κόρη της, Κατερίνα η οποία πλέον περπατάει, θα αρχίσει να τα βάζει στο στόμα.

«Σήμερα έζησα αυτή την αργή κίνηση που βλέπουμε στις ταινίες. Είχα πάει σούπερ μάρκετ, είχα πάρει διάφορους ξηρούς καρπούς κι έτσι όπως έχω γυρίσει και η μικρή είναι γύρω μου και κάνει βόλτες γιατί περπατάει κάπως πάω να βγάλω τα κουτιά και ανοίγουν και αρχίζουν και πέφτουν σε αργή κίνηση σε πατώματα και καναπέδες και σκέφτομαι την μικρή να πηγαίνει να το πιάνει και να το βάζει στο στόμα… πιο γρήγορα δεν έχω μαζέψει το σπίτι, σε πέντε δευτερόλεπτα…», είπε.