«Υποφέρει πολύ...» - Η ανάρτηση όλο νόημα της Σίσσυς Χρηστίδου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Υποφέρει πολύ...» - Η ανάρτηση όλο νόημα της Σίσσυς Χρηστίδου

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου έριξε αυλαία μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε).

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τα insta stories της στο instagram όπου έγραφε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος υποφέρει πολύ όχι λόγω της βίας, τον κακών ανθρώπων, αλλά επειδή υπάρχει η σιγή των καλών ανθρώπων».

Η ανάρτηση όλο νόημα της Σίσσυ Χρηστίδου

Ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Σε κάμπινγκ 5 αστέρων στο Πήλιο η Σίσσυ Χρηστίδου με τους γιους της - Πόσο κοστίζει

Η Σίσσυ Χρηστίδου εδώ και λίγες ημέρες ξεγνοιάζει από τα πρόβλημα και την καθημερινότητά της έχοντας στο πλευρό της τους μικρούς της γιους. Εφόσον η εκπομπή της είναι Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια του Mega φροντίζει τις καθημερινές να περνάει χρόνο με την οικογένειά της. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, επέλεξαν να επισκεφθούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κάμπινγκ του Πηλίου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την εμπειρία τους αυτή και η αλήθεια είναι πως το μέρος που βρίσκονται φαίνεται κάτι περισσότερο από συναρπαστικό. Γι' αυτό και σας βρήκαμε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που δεν έχετε κανονίσει κάτι για το καλοκαίρι σας, ή θα δουλεύετε και θέλετε να ξεφύγετε για λίγες ημέρες είναι μια μοναδική επιλογή.

Ένα καμπινγκ αξέχαστο για τους παλιούς κατασκηνωτές και αλησμόνητο για τους νέους. Το νέο κάμπινγκ στο Χορευτό "Chorefto Camp" είναι ριζικά ανανεωμένο στην παλιά του θέση και φιλόξενο όσο ποτέ. Το Χορευτό είναι ένα όμορφο παραθαλάσιο χωριό του Αιγαίου κοντά στην Ζαγορά Πηλίου.

Η ιστορία του Χορευτού είναι στενά συνδεδεμένη με την ιστορία της Ζαγοράς καθώς το Χορευτό ήταν το ιστορικό λιμάνι της Ζαγοράς απ' οπου τα ξακουστά Ζαγοριανά Καράβια ξεκίνησαν την Ναυτιλιακή τους δραστηριότητα στην Ευρώπη και στην Ασία. Ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για τους ταξιδιώτες, συνδυάζοντας ευχάριστα Βουνό και Θάλασσα μέσα σε ένα πλούσιο και βλαστώδες τοπίο ανάμεσα στις πιο όμορφες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου. Η παραλία έχει μήκος 2,5χλμ και είναι γνωστή για την ανάλαφρη άμμο της και τα πεντακάθαρα νερά της.

Πήλιο camp

Πήλιο camp Χρηστίδου

Το camp αλλά και η γύρω περιοχή έχει να προσφέρει πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Κολύμπι σε γνωστές αλλα και λιγότερο κοσμικές παραλίες, θαλάσσιες εκδρομές, καγιάκ, θεματικές βραδιές και πάρτυ. Ιστιοπλοία, πεζοπορία και ποδηλασία Βουνού για τους πιο τολμηρούς.

Πήλιο camp τιμέςΠήλιο camp choreftoΧρηστίδου διακοπές γιοιΧρηστίδου παιδιά

Οι τιμές

Χρηστίδου πήλιο

Χρηστίδου κάμπινγκ