Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ξανά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ξανά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της Σαμ Ασγκάρι, αφού προχώρησαν και σε ταξίδι του μέλιτος μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους. Και εκεί την είδαμε να κυκλοφορεί topless στην παραλία, χωρίς να την ενδιαφέρουν οι ματιές του κόσμου, αλλά και η γνώμη του κοινού της, ενώ γενικότερα έχει ασπαστεί την φιλοσοφία του γυμνισμού.

Έτσι, λοιπόν, προχώρησε σε μία ακόμη δημοσίευση, ακόμη πιο προκλητική και ακόμη πιο γυμνή. Αυτή τη φορά πόζαρε ολόγυμνη μέσα στη θάλασσα και κάλυψε τα επίμαχα σημεία της ζωγραφίζοντας επάνω τους. Η ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στο Instagram, με τους θαυμαστές της να έχουν πάρει "φωτιά" στα σχόλια της φωτογραφίας.

Ολόγυμνη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη θάλασσα

Britney Spears

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Άλλη μία φορά που πόζαρε γυμνή στο Instagram και προκάλεσε "σάλο" στα σχόλια

Η Μπρίνεϊ Σπίαρς αφού κατάφερε να πάρει πίσω την κηδεμονία από τα χέρια του πατέρα της, φαίνεται πως είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα, οι ακόλουθοί της στα social media και κυρίως στο Instagram έχουν ανησυχήσει με την συμπεριφορά της και τις αναρτήσεις της.

Η τραγουδίστρια ανέβασε, λοιπόν, μία σειρά από φωτογραφίες της, την Δευτέρα 9/5, όπου απεικονίζεται γυμνή και έχει καλύψει τα επίμαχα σημεία με emoji και αναφέρεται στις διακοπές της στο Μεξικό με τον σύντροφό της Σαμ Ασγκάρι, πριν ακόμα μάθει για την εγκυμοσύνη της, δηλώνοντας ταυτόχρονα στο κοινό της πόσο πολύ το αγαπά.

Οι fans της παραξενεύτηκαν από αυτές τις αναρτήσεις και τα σχόλια πήραν φωτιά και, μάλιστα, πολλοί έσπευσαν να της απατήσουν πως πιθανότατα η κηδεμονία είχε λόγο που υπήρχε.

«Φωτογραφίες από την τελευταία φορά που ήμουν στο Μεξικό, πριν να υπάρχει ένα μωρό μέσα μου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε την πρώτη της ανάρτηση, προσθέτοντας: «Το καλό είναι ότι φαίνομαι 10 χρόνια νεότερη στις διακοπές». Προχώρησε και σε τρίτη ανάρτηση, γράφοντας: «Σας αγαπώ τόσο πολύ».

«Μπρίτνεϊ , είσαι καλά;».

«Πρέπει κάποιος να αναλάβει τα social media σου, γιατί είναι χάλια».

«Σε αγαπώ Μπρίτνεϊ, αλλά μου προκαλείς ανησυχία».

«Κανείς δεν θέλει να τα βλέπει αυτά, γι' αυτό ακριβώς χρειάζεται ανθρώπους να την προσέχουν».

«Πραγματικά εύχομαι να σταματούσες να το κάνεις αυτό. Συνεχίζεις να αποδεικνύεις ότι υπάρχει αυτή η λίγο περίεργη αστάθεια», έγραψε ένας άλλος.

«Αρχίζω να σκέφτομαι ότι αυτοί που είχαν τον έλεγχο ίσως θα έπρεπε να είχαν παραμείνει στον έλεγχο...».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Britney Spears

Ανησυχίες για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Οι φωτογραφίς της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Οι αναρτήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Οι αναρτήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που ανησύχησαν τους φανς

Οι γυμνές φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Μεγάλη ανησυχία με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τα σχόλια από την ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τι συμβαίνει με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

«Αυτό το κορίτσι είναι άρρωστο, φωνάζει για βοήθεια», έγραψε ένας χρήστης στο σχόλιό του, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Είμαι σίγουρη ότι η κηδεμονία έγινε για κάποιο λόγο».

«Αν ο άντρας σου είχε σεβασμό για σένα δεν θα σε άφηνε ποτέ να δημοσιεύεις τα μισά πράγματα από αυτά που κάνετε! Αφήστε λίγο μυστήριο...», σημείωσε ένας άλλος.

«Κάποιος άλλος εδώ ανησυχεί νόμιμα;», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.