Ξαπλωμένη μπροστά από την πισίνα της στην Εκάλη - Έβαλε "φωτιές" η Σοφία Καρβέλα με το μαγιό της

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξαπλωμένη μπροστά από την πισίνα της στην Εκάλη - Έβαλε

Η Σοφία Καρβέλα έχει επιστρέψει από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα και στο πατρικό της μαζί με τα παιδάκια της και απολαμβάνει στιγμές με την οικογένειά της. Την ίδια στιγμή και οι γονείς της και ιδιαίτερα η μητέρα της, Άννα Βίσση, δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στα εγγόνια της και να αξιοποιήσει όλο τον χαμένο τους χρόνο. Ακόμη, και την ώρα που τραγουδούσε στο ραδιόφωνο, είχε στο πλευρό τον ένα γιο της κόρης της, και μάλιστα τραγούδησαν και μαζί.

Πέρα, όμως, από τις οικογενειακές στιγμές, η ίδια ήρθε στην χώρα μας για να χαλαρώσει και το σπίτι της στην Εκάλη είναι το κατάλληλο μέρος, αφού διαθέτει και μία πισίνα τεραστίων διαστάσεων στην αυλή του. Έτσι, ξάπλωσε κάτω από τον ήλιο, φορώντας μπεζ μπικίνι με κρίκους, ενώ από τον λαιμό της και τα χέρια της δεν έλειψαν τα αξεσουάρ.

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα από το σπίτι στην Εκάλη

Σοφία Καρβέλα

"Τα έσπασε" μαζί με τον μικρό της γιο στη συναυλία της Άννας Βίσση

Την Τετάρτη 6/7 στο Θέατρο Άλσος, η Άννα Βίσση πραγματοποίησε μία συγκλονιστική εμφάνιση τραγουδώντας για τον κόσμο που παρευρέθηκε για να την απολαύσει. Μαζί της στο ξεκίνημα των καλοκαιρινών συναυλιών της ήταν η αγαπημένη της κόρη, Σοφία Καρβέλα, μαζί με τον μικρό της γιο, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο σούσουρο μετά από εκείνο στα social media.

Η ίδια, μάλιστα, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απαθανάτισε το παιδί της την ώρα που ήταν ακριβώς μπροστά στη σκηνή και χειροκροτούσε την γιαγιά του, την ώρα που εκείνη ερμήνευε ένα από τα κομμάτια της και τον κοιτούσε και η εικόνα αυτή είναι άκρως συγκινητική.

Αργότερα, η τραγουδίστρια ανέβασε στο δικό της προφίλ μία φωτογραφία από την βραδιά αυτή και στα σχόλιά της ανέφερε πως το styling το είχε επιμεληθεί η κόρη της.

Σοφία Καρβέλα

Άννα Βίσση