Ξανά ζευγάρι ή απλά δυο φίλοι; - Η έξοδος γνωστής παίκτριας του Survivor με τον πρώην της που πυροδότησε τις φήμες

Φωτογραφήθηκαν μαζί, έφυγαν και μαζί...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
 Ξανά ζευγάρι ή απλά δυο φίλοι; - Η έξοδος γνωστής παίκτριας του Survivor με τον πρώην της που πυροδότησε τις φήμες

Στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Βαλέρια Χοψονίδου και τον Μάνο Ιωάννου, οι οποίοι φαίνεται να πέρασαν χρόνο μαζί και να διασκέδασαν μέχρι αργά. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι το 2015 και χώρισαν ένα χρόνο αργότερα με τις προσπάθειες επανασύνδεσης να μην αποδίδουν καρπούς. Ωστόσο αν δει κανείς τις φωτογραφίες δύο πράγματα μπορεί να συμπεράνει: είτε ότι διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις, είτε ότι έχουν έρθει ξανά πολύ κοντά.

Ο Μάνος Ιωάννου μάλιστα στο παρελθόν έχει υπάρξει πρώην της Ναταλίας Γερμανού. Η σχέση τους μπορεί να τελείωσε, ωστόσο μάλλον δεν κρατάνε και τόσο καλές σχέσεις, αφού με αφορμή κάποιες δηλώσεις του σχετικά με το metoo, η Γερμανού ''δε μάσησε'' τα λόγια της και τον έβαλε στη θέση του.

Οι κοινές φωτογραφίες Χοψονίδου - Ιωάννου στο Fantasia Live

Φιλί η αλήθεια είναι δεν είδαμε, ωστόσο οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και ήταν ευδιάθετοι. Μάλιστα στο τέλος της βραδιάς αποχώρησαν μαζί από το νυχτερινό κέντρο με το αμάξι του Ιωάννου.

Βαλέρια Χοψονίδου και Μάνος Ιωάννου διασκεδάζουν στο club

Βαλέρια Χοψονίδου και Μάνος Ιωάννου φεύγουν μαζί με το αμάξι

Ο Μάνος Ιωάννου έχει κάνει στροφή στην καριέρα του μετά την Γερμανού

Από ότι φαίνεται, ο Μάνος Ιωάννου, πολύ ταλαντούχος ηθοποιός αλλά και μία πρώην μακροχρόνια σχέση της Ναταλίας Γερμανού, η οποία είχε ενοχληθεί στο παρελθόν με δηλώσεις του, έκανε στροφή στην καριέρα του τελευταίο καιρό, αντί για ηθοποιό τον απολαμβάνουμε σε έναν ρόλο Dj!

O δημοφιλής ηθοποιός, λατρεύοντας τη μουσική και τον ρυθμό, και με μία φιλία χρόνων να τον συνδέει με την γνωστή dj Μαριλίτα, συνεργάζονται μαζί on decks, αποτελώντας ένα καυτό δίδυμο, που όσοι έχει τύχει να διασκεδάσουν μαζί τους μιλούν με τα καλύτερα για το μουσικό αυτό "πάντρεμα".

Ο Μάνος Ιωάννου σε νέο ρόλο

Ξεκινώντας ήδη το «Οn tour 2022» τους, με προγραμματισμένες dj sets εμφανίσεις, στα πιο γνωστά clubs σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, αποτελούν αδιαμφησβήτητα την πιο φρέσκια και ανανεωμένη πρόταση, του απόλυτου clubbing.

Dj ο Μάνος Ιωάννου